Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Black Ops


Alex.

Otázka

Recommended Posts

  • 0
Hru jsem projel v agbx, vypálil a normálně spustil a hrál. Ovšem podruhé hru již nemůžu spustit. Píše mi to špatný disk. Nevíte kde se stala chyba? Ostatní hry mi jedou dál...

Nepíšeš vůbec žádné konkretní informace . Kdy jsi hru vypálil a hrál ? Pravděpodobně dříve a potom jsi si nechal znovu flashnout xko a aktualizoval DB ? Jestli ano , tak hru musíš vypálit znova .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Při té první kontrole ti to tam doplnilo aktuální data pro AP 2.5 kontrolu, proto u druhé kontroly už nic červeně nebylo. Hra bude fungovat za předpokladu, že máš buď kombinaci CFW 1.9 a DB 13146, nebo CFW 1.91/92 a DB 13599 (nebo vyšší), stejně tak u CFW 2.0 a DB 13599 nebo vyšší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud máš 1.91, tak předpokládám, že DB máš minimálně 13599, ale i kdyby jsi měl 13604 je to jedno. Pokud hra po zkontrolování v ABGX nemá nic červeného bude fungovat normálně. Pokud by tam bylo něco žlutě (mimo upozornění že je hra AP 2.5 to je vždy žlutě), tak není bezpečná na Live. Vše zelené znamená v pořádku a bezpečná na Live. AP 2.5 hry doporučuji kontrolovat rovnou s nastavení autofix na level 3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
To je blbost, kdyby byla chyba v updatu, tak by mi pak nejela fifa12, která šlape na LT+1.91 a dash 13599, ne? ;)

FIFA 12 ale jde spustit i na FW flashe 1.9 . Takže jestli se mýlíš a nemáš 1.91,ale jen 1.9 , tak jsi nás informoval špatně a vše co se tu napsalo bylo zbytečné . Na FW 1.9 s DB 13599 hry s AP25 nejdou spustit ! Stejně ale na nové hry potřebuješ FW 2.0 , takže až přeflashuješ na 2.0 tak ti už vše půjde .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Flash jsem si nechal udělat jak se mi smazal po NHL 12, takže předpokládám, že mám 1.91. Navíc tu hru jsem jednou již spustil, teď mi to háže špatný disk, takže asi špatně vypáleno. V každém případě mi nepřijde reálná špatná aktualizace dashboardu;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nejde o špatnou aktualizaci DB , ale špatnou momentální kombinaci FW a DB . Pokud jsi si nechal udělat flash v té době jak píšeš , tak to byl 1.9 . 1.91 byl až později . Nevím ale proč to tak lámeš přes koleno . Stejně si budeš muset nechat udělat 2.0 jinak si nové hry nezahraješ . Tak proč to takto zbytečně řešíme ? Není možné že jsi to spustil v době po aplikaci flashe s DB 13146 - to by fungovalo - a potom jsi dal novější DB 13599 ? To by odpovídalo tomu že jsi to předtím spustil a potom už ne .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já vím, ale flash 2.0 si nechám udělat až o něco později, prozatím ne. Nicméně k tomu Cod:BO, spustil jsem ho při dashi 13599. V té době jsem již hrál fifu12. Nic nového jsem potom neaktualizoval, jen po dalším zastrčení DVD s Cod mi to píše že jsem vložil špatný disk. A píše to i když to tam zkusím strčit 10x. Mě jde hlavně o to, že nechápu proč mi to jelo napoprvé a potom už ne. Jestli je chyba někde jinde anebo to je jen prostě špatně vypáleno či pokud mám znovu aktualizovat na 13599 (což je asi blbost, to by nejela ta fifa).

Mimochodem pokud se nepletu tak LT+1.91 byl již z kraje sprna a NHL vyšla na začátku září ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Na druhou stranu, kdyby měl FW 1.9 tak by spustil pokud předtím měl 13146 a on říká že neměl, že měl hned 13599 to by mu to nemohlo jít ani jednou. Podle mě se už nechce mechanice v xboxu, na čtení XGD3 je náchylnější, proto starší vypálené XGD2 zálohy mu jdou normálně.

To je blbost, kdyby byla chyba v updatu, tak by mi pak nejela fifa12, která šlape na LT+1.91 a dash 13599, ne? ;)

Fifa 12 není AP 2.5, takže blbost to určitě není ;) Může se stát, že update DB se sice provede, ale přesto není kompletní. Tím pádem nemusí být ani kompletní tabulka AP 2.5 a může způsobovat přesně tohle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu