Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rock Band nebo Guitar Hero

Anubis1

Recommended Posts

Co je lepsi a co jde hrat i na ovladaci? Do ceho je vice songu ke stazeni?

na ovladači jde hrát guitar hero 3 (nejspíš i ty předchozí díly) ty novější už ne, ale je to s ním dost naprd. Vyšší obtížnosti se nedají stíhat :D

každopádně zábava to je (koupil sem si kvůli tomu kytaru) ale časem to omrzí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

máš ve všem pravdu... :D :D :D i s alkáčem... ale např. já a bratránek rádi zpíváme i střízlivý... :D:D:D např Tenacious D... :D:D:D

jinak co posloucháš demone???

hele vzhledem k mymu veku uz tak vsechno :D ale jako mam rad ty rockovy slavny songy, + band hero se mi libi protoze si obcas rad dam nejaky ty popovky :)) ale posloucham vesmes vsechno, krom nejakej extremnich stylu ))

Odkaz ke komentáři

Kytaru to chce, jinak to neni ono. Já tyhle hry Hraju už hezkejch pár let, mam snad všechny díly GH, RB i Band hero a Rock revolution :D podle mě nejlepší hry, nikdy mě asi nepřestanou bavit, ale s gamepadem jsem to ani nezkoušel, bez nastrojů bych řek že tyhle hry ani snad nemají smysl :P

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu