Anubis1 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Co je lepsi a co jde hrat i na ovladaci? Do ceho je vice songu ke stazeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Co je lepsi a co jde hrat i na ovladaci? Do ceho je vice songu ke stazeni? na ovladači jde hrát guitar hero 3 (nejspíš i ty předchozí díly) ty novější už ne, ale je to s ním dost naprd. Vyšší obtížnosti se nedají stíhat :D každopádně zábava to je (koupil sem si kvůli tomu kytaru) ale časem to omrzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Awesomegod Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 na ovladači se nedá stíhat oranžový (A) ... jinak je to fakt lepší s tou kytarou, která se dá sehnat např tady... (já ji tady sehnal za 450) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 na ovladaci to podle me nema smysl... fakt stoji za to koupit si set (kytara+bubny+mikrofon) a vyradit se nejlip s alkacem :)) malokdo zpiva strizlivej :D a ja osobne preferuju guitar hero / band hero ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Awesomegod Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 máš ve všem pravdu... :D :D :D i s alkáčem... ale např. já a bratránek rádi zpíváme i střízlivý... :D:D:D např Tenacious D... :D:D:D jinak co posloucháš demone??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Určitě obě série :) ale nekupoval bych GH5/Band Hero... tam je moc pop-rock songů... celkový je to takový nerockový, nemastný, neslaný... :D jinak určitě doporučuju koupit nástroje, je to o dost větší prdel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Awesomegod Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 zítra nebo pozítři přijde kytara snad... :D :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Awesomegod Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Vondy co se ti nejvíc líbí od avengedů??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 máš ve všem pravdu... :D :D :D i s alkáčem... ale např. já a bratránek rádi zpíváme i střízlivý... :D:D:D např Tenacious D... :D:D:Djinak co posloucháš demone??? hele vzhledem k mymu veku uz tak vsechno :D ale jako mam rad ty rockovy slavny songy, + band hero se mi libi protoze si obcas rad dam nejaky ty popovky :)) ale posloucham vesmes vsechno, krom nejakej extremnich stylu )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Awesomegod Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 a kolik ti je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Vondy co se ti nejvíc líbí od avengedů??? Mě se od nich líbí vše :D ale nejraději hraju Beast and the Harlot na bicí v GH: Greatest Hits :D samozřejmě na experta xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Tak jsem dal GH 3 na ovladaci a nemuzu pomalu ani napsat tento text jak me bolej prsty. Bez kytary se to fakt neda a to jsem to hral na easy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.U.K. Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Kytaru to chce, jinak to neni ono. Já tyhle hry Hraju už hezkejch pár let, mam snad všechny díly GH, RB i Band hero a Rock revolution :D podle mě nejlepší hry, nikdy mě asi nepřestanou bavit, ale s gamepadem jsem to ani nezkoušel, bez nastrojů bych řek že tyhle hry ani snad nemají smysl :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.