Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Update konzole


Chuchy1468626822

Otázka

Zdravím, chci se zeptat mám flashnutou konzoli a chci spustit hru Dirt 3 mám jí patchnutou, všechno v pořádku, ale při spuštění v konzoli mi to hlásí, že potřebuju updatovat konzoli, tak se chci zeptat, co mám dělat, jestli stáhnout to co mi to nabízí nebo jinak, Děkuju:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Na stary flash tento DB este ano, ale ako som pisal, hry s AP2.5 uz nespustis (MW2, Black ops, Halo reach atd.). DB 13xxx maze stare flashe.

Takže jestli jsem správně pochopil, tak když ted updatnu na 2.0.12625.0, tak mi výš zmíněné hry už nepujdou? Díky za čas :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Kdyby jsi updatoval přes flashku DB 13599 coz mam aji ja,to je ten nejnovejsi,tak ti tam pojedou i hry s wawe 13!(FIFA 12,F 2011,DIRT 3 atd....)

Jenže jakmile dá vyšší DB než 12625 , tak se mu smaže flash !! Aby mohl hrát novější hry , tak musí přeflashovat na LT+2.0 a teprve potom dát nejnovější DB 13604 ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ne, protože pokud necháš proběhnout update, který smaže flash, tak zároveň označí konzolu pro budoucí BAN. Správný postup je nahrát originální firmware, potom aktualizovat na nejnovější DB a pak aplikovat CFW. Tak máš zaručené, že se do konzole nezapíše žádná kompromitující informace z přemazaného flashe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu