Jiří Pásek Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Čaute nevíte prosímvás co by to mohlo být za problém vypaloval jsem dead Island(NE xgd3 verzi) na verbatimky rychlostí 2,4 na stolním PC, už se mi to stalo i u vypalování deus ex(ne xgd3 verzi) a stalo se mi to same :( Nevíte co by to mohlo být? Předem díky za odpovědi ;) Sorry za kvalitu ted po ruce nemam fotak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Čaute nevíte prosímvás co by to mohlo být za problém vypaloval jsem dead Island(NE xd3 verzi) na verbatimky rychlostí 2,4 na stolním PC, už se mi to stalo i u vypalování deus ex(ne xd3 verzi) a stalo se mi to same :(Nevíte co by to mohlo být?Předem díky za odpovědi ;) Ale ty jsi vůbec nenapsal , co se ti stalo ! Tak jak máme vědět jak ti poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 no právě že ani nevim, mi to na 38% přestalo vypalovat a napsalo mi to nějaky error, viz foto.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Stará DVD-ROMka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 No možná jo, já koupil PC od kámoše a ten ho měl hoodně dlouho (ale nevím jestli náhodou nekupoval novou mechaniku) Ale nechápu proč mi to zatim udelalo jenom u deus ex a u dead island (den před tím než jsem vypaloval deus ex tak jsem vypaloval two worlds2 a to se vypálilo normalně..) Edit: 6let stara :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Hry XGD3 jsou náročnější na kvalitu vypalovačky . Budeš si muset koupit novou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ale já jsem právě vypaloval tu verzi která není XGD3 (wawe 12)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 máš v čudu vypalovačku....mám sice ntb, ale měl jsem stejnej problém...vypalovačka má slabej laser a není schopna ti kvalitně palit...kup novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Dobře, a jakou nejlevnější by jste mi tak doporučily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 segra ma v počítači tajtu mechaniku http://www.alza.cz/cd-a-dvd/dvd-vypalovacky/lg-gh22ns40-sata-cerna-black-d107679.htm , je levná a občas na ni vypaluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ty lg jsou dobry...kdosi mi tehda ještě doporučoval panaka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ted mi říkal kámoš že můžu mít starý ovladač pro mechaniku? A ještě jsem vygooglil,že by ta chyba mohla být tím že nemam dostatek místana HDD? (mám jen 1,67GB vólných)-(ale takhle jsem to už měl několikrát a vždy v pohodě :idea: ) Jo a mechanika je pry 6let stara :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Tak ta už opravdu není dobrá a musíš si koupit novou . Nový FW mechaniky v tomto případě nepomůže . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Díky všem za rady :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.