boss__007 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Dobrý den, mám doma půjčených pár vypálených a originálních her a chtěl bych si je vypálit i pro sebe, jak vypálit hry stažené z netu už vím, ale jak zkopírovat již vypálené hry né. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Dobrý den,mám doma půjčených pár vypálených a originálních her a chtěl bych si je vypálit i pro sebe, jak vypálit hry stažené z netu už vím, ale jak zkopírovat již vypálené hry né. Poradí někdo? Jednoduché - pomocí ImgBurnu si vytvoříš z DVD iso a to potom vypálíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss__007 Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 to je jako všechno? Čekal jsem teda něco víc náročnýho :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 to je jako všechno? Čekal jsem teda něco víc náročnýho :cheesygrin: Ked si na to neprisiel sam, tak mas ty "narocne" myslenie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss__007 Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ani jsem to nezkoušel, protože jsem nechtěl z♥♥♥♥♥♥ zbytečně DVD, radši jsem se zeptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Vypálené DVD, není jako originální DVD, které takovýmto způsobem samozřejmě zkopírovat nejde. U originálního jsou použité ochrany, které běžná počítačová mechanika neumí přečíst, vypálené už tyto ochrany nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss__007 Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Jak tedy vypálit originál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 U tebe doma nijak. Pokud ji chceš, tak stáhnout z internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss__007 Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 a pokud teda chci vypálit již vypálenou hru, tak tedy stačí image udělat např. v tom imgburnu a pak ten image vypálit? Vytvoří se přitom i soubor *.dvd nebo stačí soubor iso jenom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Vsetci vieme, ze sa vypaluje subor .dvd. Teraz to uz aj ty vies :) A je zname, ze ked nam chyba subor .dvd, tak si ho vytvorime v abgx, alebo jednoducho v notepade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss__007 Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 miluju tyhle chytrý lidi jako jsi ty, hned bych ti dal pěstí za to, že jakej jsi kus ♥♥♥♥♥a ... pro lidi, co ho maj a vypalujou je to běžný a vědí to, pro lidi, co ho maj první den, tak se raději zeptaj na každou kraviny než aby zkurvili DVD za 60Kč, tak si nech svoje chytrý kecy, čobole blbej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Ty blbe já už jsem ti na tu otázku odpověděl a ty se ptáš znova . On ti odpověděl ještě slušně a ty jseš sprostej jako hovado !/! Že vypaluješ na DVD za 60 Kč to je zase tvoje blbost . Hodně lidí vypaluje do 25 Kč za ks - já za 14 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 miluju tyhle chytrý lidi jako jsi ty, hned bych ti dal pěstí za to, že jakej jsi kus ♥♥♥♥♥a ... pro lidi, co ho maj a vypalujou je to běžný a vědí to, pro lidi, co ho maj první den, tak se raději zeptaj na každou kraviny než aby zkurvili DVD za 60Kč, tak si nech svoje chytrý kecy, čobole blbej Teraz si sa ukazal, ze aky si tupec a blb (a nie ja), ktory ma konzolu par dni a nepoobzera sa po fore na zaciatocnicke temy a hned pise otazky uz "milionkrat" zodpovedane. V sekcii "Xbox 360 tutorialy" by si nasiel http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
boss__007
Dobrý den,
mám doma půjčených pár vypálených a originálních her a chtěl bych si je vypálit i pro sebe, jak vypálit hry stažené z netu už vím, ale jak zkopírovat již vypálené hry né. Poradí někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.