LelekCZ Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2011 Ahoj stáhl jsem si Forzu 4 ale když ji dám do ABX tak mně to píše tuhle hlášku: Isn´t recognized as an xbox 30 iso or stealh file :/ :/ :/ Mám to taky v takovém divném Iso souboru :/ Je to Iso ale přitom ještě rar. ale když rozbalím ten rar tak už to není ISO nějaká rada? :? Citovat
0 LelekCZ Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2011 Ok tak já prostě počkám až se to všechno dořeší :) Ale štve mně že si tak brzo nezahraju batmana :/ Citovat
0 Dlaha Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2011 Dlaha není to tak že te´d ban způsobí nemožnost updatu dashe? Pořád můžeš updatovat z flashdisku, nepotřebuješ na to připojení k live. Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2011 Pořád můžeš updatovat z flashdisku, nepotřebuješ na to připojení k live. no já nevím jestli to je pravda viď...ale táhne se s tím to že to prostě zablokuje možnost i z té flashky...logicky nebudeš moci updatovat z live když by si měl ban. Citovat
Otázka
LelekCZ
Ahoj stáhl jsem si Forzu 4 ale když ji dám do ABX tak mně to píše tuhle hlášku: Isn´t recognized as an xbox 30 iso or stealh file :/ :/ :/
Mám to taky v takovém divném Iso souboru :/ Je to Iso ale přitom ještě rar. ale když rozbalím ten rar tak už to není ISO nějaká rada? :?
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.