KOSScz Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Zdravím. neznáte nějake zavodní nebo nějake rpg PSX hry u kterejch bych nepotřeboval analog? mam ho odrovnany a blbne mi většina her. Děkuji vám za tipi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Já sem hrál NFS 2 je myslim i 3ka a 4 ka , ae já sem si chtěl s kámošem zaspomínat na starý časy ... Kdy sme eště pařívaly SplitScreen :D A myslim že sem tam analog vubec nepoužíval ale D-Pad ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 final fantasy jsi zkousel ? tam nebyl potreba. 9 dil je na psp i v cestine:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michals1468623988 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 a proč si nekoupíš analog samostatnej a nevyměníš ho? na aukru asi za 150 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Asi proto že neni chiba v analogu ale v zakladni desce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.