onefootman Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 CLUB ZALOZEN údaje : jméno clubu - console forum club značka clubu - cfmc (console forum motor club - ostatní značky byli plné Místa do clubu jsou zatím ještě volná Do hromadně sdílené garáže přibylo auto - Ferrari F430 ( A 600 ) v barvách klubu. Vytvořeno logo - převzato odtud z fora - pokud možno pro členy stahnete ho z live a umístěte na zadní část auta. Prozatimní vedení clubu mám na starosti já (onefootman) a poté PaTaK CZE ( skype zde na foru) - neni definitivní.Záleží jak se tomu bude kdo chtít věnovat. V současné době ještě zjišťuji jak probíhají turnaje s ostatními kluby atd. Takže vsichni jste vítáni a pokud se činnost clubu udrží tak zde budou pravidelně přibívat informace atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Do klubové garáže přidáno BMW M5 2012 předělané do 4x4 a vyladěné na class S, ještě si akorát musím trošku pohrát se vzhledem...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Jsou nejake naroky na skill? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Jsou nejake naroky na skill? :) Vůbec ne... spíš jde o to si zajezdit a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Tak to jsem rad, to se pridam, kdyz jeste bude misto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Tak to jsem rad, to se pridam, kdyz jeste bude misto :) místo je,určitě seš vítán... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Jsou nejake naroky na skill? :) Kdyby byly, nemám v klubu moc co dělat, volant mě zatím moc neposlouchá, musím ho trošku poladit, je to jiný styl, než s gamepadem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Dnes - pokud možno ve 20.30 si prijdte vsichni zazavodit...Ve 20.25 rozešlu pozvanky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gastonnn Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Čau, kde přesně mám prosím Vás stáhnout ty loga fora, nějak to nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Nejde stáhnout, musis si to vytvorit sam z polepu z vice vrstev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Nejde stáhnout, musis si to vytvorit sam z polepu z vice vrstev... JDE STAHNOUT.Najed do výloha,koupit polep , zadat vlastní popis : console forum a najde ti to hned a je ke stažení zdarma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gastonnn Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Ok, už to mám, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 tak sem se podělil o pár aut ať tu sbírku máme komplet.....klidně se podělím i o další pokud se ostatní přidají:-D a přidané další PS:máte v klubové garáži stejnou chybu jako já? vidím jen 4 auta a všechny novější už ne jen je místo nich černý čtevereček a co je to poznám až když auto chci vybrat, bohužel ale tim pádem neni vidět info o autu a jeho výkonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Ahoj tak tu máme první fotosoutěž první kdo uhodne jaké je auto na této fotografii, ho vyhraje ve výkonostní úpravě dle vlastního výběru. Uzávěrka dnes ve 20:00 odpovědi pište sem ve formátu: Výrobce; Model; Rok Výroby, Váš Gamertag Pouze pro členy klubu!!! http://forzamotorsport.net/Handlers/GetPhoto.ashx?id=1359310&full=true Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Ahoj tak tu máme první fotosoutěžprvní kdo uhodne jaké je auto na této fotografii, ho vyhraje ve výkonostní úpravě dle vlastního výběru. Uzávěrka dnes ve 20:00 odpovědi pište sem ve formátu: Výrobce; Model; Rok Výroby, Váš Gamertag Pouze pro členy klubu!!! http://forzamotorsport.net/Handlers/GetPhoto.ashx?id=1359310&full=true Mám stejný problém, nevím, čím to je. Ať zkusí majitelé auto synchronizovat, jinak to bude asi u nich na serveru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Ahoj tak tu máme první fotosoutěžprvní kdo uhodne jaké je auto na této fotografii, ho vyhraje ve výkonostní úpravě dle vlastního výběru. Uzávěrka dnes ve 20:00 odpovědi pište sem ve formátu: Výrobce; Model; Rok Výroby, Váš Gamertag Pouze pro členy klubu!!! http://forzamotorsport.net/Handlers/GetPhoto.ashx?id=1359310&full=true Je to Ford ,Focus RS,r.v.2009,onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Mám stejný problém, nevím, čím to je. Ať zkusí majitelé auto synchronizovat, jinak to bude asi u nich na serveru... zkoušel jsem a neposloucha me to...nevim kde je chyba.přidal jsem auto ale nezobrazi se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 ŽÁDOST Prosím VŠECHNY členy klubu,kteří vložili do klubové garáže auta,aby umístili na zadní část auta logo CF !!! Automobily nemusejí být v barvách klubu (které nejsou zrovna oku - lahodící) ale logo ( jakékoli velikosti ) na ně umístěte ... Učiňte tak prosím max.do zítřka do 22.00.Poté auta budou odsdílena.Díky za pochopení. V klubové garáži se hl.shromažďují vozy různých kategorií pro závody pro členy k zapůjčení,kteří danou skupinu nemají nebo nesbírají.Je vhodné prezentovat klub logem (alespoň).Někteří z Vás to již pochopili a těm patří díky... EDIT : VSEM CLENUM JSEM LOGA ROZESLAL TAK JE PROSIM POUZIJTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Tenhle týden zadotuji ještě jeden závod takže dnes večer (20:30) okruh: Indianopolis - The Brickyard Speedway (ovál) http://forzamotorsport.net/en-us/Tracks/Detail.aspx?id=2147483848 auta: pouze US do roku 1979 (včetně) kategorie C, Zadní pohon, vylepšení povoleno závodit bude klub + UI do počtu 12 závodníků výhry: 1.místo: 75.000 2.místo: 50.000 3.místo: 25.000 (v případě 6 a více účastníků , peníze nečekejte ty se ve hře darovat nedají takže to bude v autech) Pravidla: Poškození: omezené (kolize: zapnuté) ABS: povoleno Kontrola trakce: povoleno řazení: automat(a lepší) zakázáno automatické brždění a řízení (řízení nastaveno na simulace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Tak co uzávěrka soutěže... tipoval ještě někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Tenhle týden zadotuji ještě jeden závod takže dnes večer (20:30)okruh: Indianopolis - The Brickyard Speedway (ovál) http://forzamotorsport.net/en-us/Tracks/Detail.aspx?id=2147483848 auta: pouze US do roku 1979 (včetně) kategorie C, Zadní pohon, vylepšení povoleno závodit bude klub + UI do počtu 12 závodníků výhry: 1.místo: 75.000 2.místo: 50.000 3.místo: 25.000 (v případě 6 a více účastníků , peníze nečekejte ty se ve hře darovat nedají takže to bude v autech) Pravidla: Poškození: omezené (kolize: zapnuté) ABS: povoleno Kontrola trakce: povoleno řazení: automat(a lepší) zakázáno automatické brždění a řízení (řízení nastaveno na simulace) Škoda, že jsem byl pryč, zúčastnil bych se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Všem zúčastněným členům díky za dnešní fajn závod (y). ZITRA SOUTEZ O KITTA - Pontiac Firebird Trans Am GTA - v úpravě Kitt (knight rider) 21:00 hod. okruh : Infineon Raceway - okruh NASCAR (ne ovál) třída : A úpravy : povoleny náhon: FWD asistence : abs povoleno :trakce povoleno :řazení - manuální !!! (možno změnit podle ohlasu) zakázáno automatické brždění a řízení... 2.místo - Ford Fiesta Zetec S 2009 3.místo - Fiat Punto Evo SPORT 2010 Ui bude doplněna podle počtu uchazečů , ui bude těžká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 zdravim. VIm že me tema sem nepatri ale možna mi budete schopni odpovědět kde se da vytvorit deasing vzhledu na auta a dat do forzy. jak vidim některi maji jine loga vyrobcu než jsou dane v zakladni nabidce diky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Vše si můžeš vytvořit tím, že zvolíš skupinu polepů a postupným vkládáním koleček, čtverečků apod. a jejich otáčením, změnou velikosti, barvy apod. si vytvoříš celé vlastní logo a uložíš jako skupinu polepů, kteoru pak můžeš vložit na auto... Nevím o tom, že by se dal vložit přímo obrázek z externího zdroje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ahoj, plánujete nejaké klání? můžou se zůčastnit i jezdci z jinýho klubu? (CCR1)Voltr Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.