Djay512 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Prosím hodtě sem nějakou fungující verzi Gow 3..A aby byl u toho Dvd soubor prosím stáhl jsem jednu verzi a ta je bez dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Prosím hodtě sem nějakou fungující verzi Gow 3..A aby byl u toho Dvd soubor prosím stáhl jsem jednu verzi a ta je bez dvd Napiš do poznámkového bloku : LayerBreak=2133520 a soubor nazvi stejným názvem s příponou .dvd Tím si to .dvd vytvoříš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trastik Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Rád bych věděl jak si vytvořit soubor .dvd bez abx360 guide, protože, nové hry ještě abgx nerozpozná. a podle návodu, že v poznámkovém bloku si mám napsat LayerBreak=2133520 mi imgburn nechce ten .dvd file načíst. Dík za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 a podle návodu, že v poznámkovém bloku si mám napsat LayerBreak=2133520 mi imgburn nechce ten .dvd file načíst. Dík za radu.. Nazov isa v .dvd mas zhodny s ISOm hry? Nazov suboru .dvd tiez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trastik Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 jasně:) , všechno správně ale nechce mi to imgburn načíst. Podle toho co píšeš, musím do toho pozn. bloku asi napsat teda víc než jen ten layerbreak ale nějak i název toho isa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chinkeee Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 jasně:) , všechno správně ale nechce mi to imgburn načíst. Podle toho co píšeš, musím do toho pozn. bloku asi napsat teda víc než jen ten layerbreak ale nějak i název toho isa? V adresáři kde máš uložený obraz disku (soubor s příponou iso apod. např.: "gow3.iso") vytvoříš nový soubor s názvem gow3.dvd. Do vytvořeného souboru gow3.dvd napíšeš: LayerBreak=1913760 gow3.iso Uložíš a v ImgBurnu vybereš k vypálení právě soubor gow3.dvd Toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trastik Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 ok díky nevěděl jsem jen že tam má bejt napsáno i to iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Djay512
Prosím hodtě sem nějakou fungující verzi Gow 3..A aby byl u toho Dvd soubor prosím stáhl jsem jednu verzi a ta je bez dvd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.