1nd4z00 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Zdravím, nainstaloval jsem si iOS5 na svůj iPhone 4, udělaj JB a zobrazuje se mi jen jabko a potom seklé načítání a pořád dokola... Neví někdo co stím? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Mám stajný problém,,smazaval jsem svuj iPhone 3g a jak mi měl načist iPhone načetlo jen jabličko a pod iPhone jen dokola beži kolečko a pořat dokola. Prosím help! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 ahá tak edit: ty ho máš jailbreaklej? tak to si musíš znova spustit redsn0w a dát v extras just boot tethered right now, je to tethered jailbreak, takže při každym bootu to budeš muset dělat přes PC/MAC... dokud nevýjde untethered, a to s tim 3G nevim, normálně udělej přes iTunes restore/update a pokud to nejde, tak zkus nějakej recovery kick http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/fixrecovery-win.zip# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kruspe Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Přesně tak :-) a když ti nepujde DFU tak si stáhni snowbreeze a tam je ireb už zabudovanej tak ho spust a postupuj podle toho :-) musí to fakčit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andys007 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Tu je podrobný návod a píšu tam aj o spúšťaní cez PC alebo MAC. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=15551 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Takže muj iPhone 3g už jede po novem SW přes iTunes,,povedlo se to asi po 2/3hodinách. Byl to děs! Děkuji za rady!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kruspe Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 He :-D děs, co kdybys teprva dělal downgrade z 4.3.5 na 4.3.3 :-D to byl teprv děs :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
1nd4z00
Zdravím, nainstaloval jsem si iOS5 na svůj iPhone 4, udělaj JB a zobrazuje se mi jen jabko a potom seklé načítání a pořád dokola... Neví někdo co stím? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.