free2snc Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Chtěl bych se zeptat jestli ještě bude někde k předobjednání hardened edice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunkCZ Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Bude, ale ne u nás... Ale to už se tady řešilo 9985412155467745 krát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Zde si ji můžeš objednat, jen nevím, jakou cenu sis představoval, toto vychází skoro na více než 2 tisíce http://www.thehut.com/games/platforms/xbox-360/call-of-duty-modern-warfare-3-hardened-edition/10540461.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free2snc Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Díky moc, ale myslel jsem jestli bude ještě někde k sehnání v ČR. Zaslechl jsem, že byla k předobjednání na Xzone ale to jsem prošvihl, takže jsem doufal, že jí nabídne ještě aspoň JRC nebo nějaký jiný český obchod............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.