Daiv_69 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj, nevi nekdo, z jakeho duvod uz nekolik dnu nejde registrovat novy ucet na PSN store? Pripadne upravovat platebni udaje v profilu uzivatele? Hlasi to "The server is currently down for maintenance". Je mi divne, ze by udrzba trvala tak dlouho. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 učet si můžeš založit přímo přes PS3,na computeru to nefunguje... Proč?to nevím... Zapoměl jsem heslo,mam ho naštěstí uložený,ale nemůžu ho změnit,pač mě to píše to samý jako tobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Obávám se že to souvisí s dalším útokem na online služby, proti společnosti SONY. Jinak přihlášení do profilu přes net funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Diky za info, chlapi. Zkusim tedy primo pres PS3, snad se dostanu do nastaveni platebnich detailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ja bych si potřeboval změnit heslo dám forgot password,ale ani na PS3 ani na netu to nefunguje a píše to stejnou hlášku viz.nadpis topicu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Je to fakt frustrujici, jak pises. Myslis, ze je mozny koupit si credit a nabit si svuj ucet vepsanim kodu primo v PS3 systemu? Ja to zkousel pres pocitac, prihlasim se, ale karta s platebnima detailama je z duvodu te udrzby neviditelna. Budu doma az vecer, abych to mohl vyzkouset, tak ted nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Obávám se že to souvisí s dalším útokem na online služby, proti společnosti SONY. Jinak přihlášení do profilu přes net funguje. Nene, registrace ani managment účtu přes web nefunguje už od dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Od dubna? tak to je mazec, pres PS3 by to tedy melo jit. Jsem si rikal, ze na oficialnim foru se o tom nikdo nezminuje a ono je to stara vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.