skolni.flakac Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jak je to s možností hrát hry z připojeného externího HDD. Existuje tato možnost vůbec? A jestli ano, co na ní potřebuju? (mám klasickou starou konzoli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Wasabi X360, X360key pro hrani ISO her a nebo pockat na reset Glitch hack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 A co z toho je nejspolehlivější? O peníze snad ani nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Tezko soudit. Hledej na forech. Zatim tady nikdo z fora nic z toho nema. Aspon se nikdo nepochlubil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Zatím je ověřené a funkční jen Xkey360 - tady se můžeš dočíst o tom od člověka ,který to už má : http://share-forum.net/index.php/topic,492.0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 ?? nějak jsem nepochopil ten odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 ?? nějak jsem nepochopil ten odkaz Omlouvám se - už jsem to opravil . Měl jsem to ve schránce a omylem mi to tam skočilo při kopírování odkazu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Noooo. 100 éček je až skoro dost. Až to bude ozkoušené, tak klidně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jak je to s možností hrát hry z připojeného externího HDD. Existuje tato možnost vůbec? A jestli ano, co na ní potřebuju? (mám klasickou starou konzoli)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.