adioflip Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj, chtěl jsem se zeptat... Chtěl jsem si stáhnout tuhle novou hru, ale když jsem našel dobrý torrent, tak tam bylo spousta komentářů, že během hraní vyskočil nápis use a legal copy of disc a hra prej skončila... co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chinkeee Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj, chtěl jsem se zeptat... Chtěl jsem si stáhnout tuhle novou hru, ale když jsem našel dobrý torrent, tak tam bylo spousta komentářů, že během hraní vyskočil nápis use a legal copy of disc a hra prej skončila... co s tím ? http://console-forum.net/tema/130706-forza-4-pal-funguje-hranie-forza-4-na-live-nie-je-bezpecne?highlight=forza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Přidám zde svůj dotaz. Chci vypálit tuhle gamesu, ale ImgBurn mi hlásí, že je soubor větší, než disk. Používám DVD+R DL. Další zajímavosti je, že abgx360 mi píše :.....iso isnt recognized as an Xbox360 ISO or Stealth file. Mělo by se jednat o verzi complex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Přidám zde svůj dotaz. Chci vypálit tuhle gamesu, ale ImgBurn mi hlásí, že je soubor větší, než disk. Používám DVD+R DL. Další zajímavosti je, že abgx360 mi píše :.....iso isnt recognized as an Xbox360 ISO or Stealth file. Mělo by se jednat o verzi complex. ABGX ještě není na hry XGD3 funkční , takže se nekontroluje . Na vypalování se používá nová verze ImgBurnu 2.5.6. Návod : http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adioflip Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Flasher kanalizator na svých stránkách uvádí jiný způsob vypálení. http://kanalizator.cz/konzole-xbox360#xgd3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Flasher kanalizator na svých stránkách uvádí jiný způsob vypálení.http://kanalizator.cz/konzole-xbox360#xgd3 To je starý, neaktuální způsob. Je potřeba sledovat vždy aktuální metody. Toro ti právě napsal aktuální. Měj se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Díky za pomoc kluci. Je to nějaký čas, co jsem naposledy pálil. Zkoušel sem to právě již přes nový imgburn jenže sem dal overburn, přišlo mi to teoreticky logičtější, ale prakticky to bylo špatně:) Ještě jednou Thx ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ppttaakk5 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 cau hele mam problem s vypalenim batman arkham city a forza motorstorm 4, flash mam, postupoval sem podle navodu na http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf kterej sice vyresil to ze velikost hry presahuje dvouvrstvy dvd plus R ale kdyz to vypalim tak mi to stejne nejde ( ANI JEDNO) pls pls pomoc,kdyz tak mi dejte svoje icq nebo skype a muzete mne pri postupu navigovat pls pls pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ppttaakk5 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 tet jsem se nekde docetl ze potrebuji novejsi flash LT+2.0 je to pravda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Dávno - už je od 2. října . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Flasher kanalizator na svých stránkách uvádí jiný způsob vypálení.http://kanalizator.cz/konzole-xbox360#xgd3 Kdybys pozorně četl, tak Kanalizátor tam má pod posledním obrázkem napsané "XGD3 záložní kopie Postup pro zálohy XGD3 (Xbox Game Disc v3) je téměř stejný, avšak pro správné vypálení je třeba použít mechaniku Lite-on iHAS s nahraným FW iXtreme Burner Max 1.0." ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stradalse Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 tak jak je to s tou forzou odpoví někdo na to? vypálil sem ji v poho a napsalo mi to to samí,zhruba po půl hodině hrání mi vyskočilo máte nelegální kopii a konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 A vypálil jsi to jak, podle kterého návodu, na jaké mechanice ? Konkrétně forza se musí vypalovat na Lite-On s upraveným FW, pořád se tu o tom píše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 když to vypálím na své mechanice tak mi to bude pravidelně padat nebo na to pomuze ta finta s tou instalaci a restartem xka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xZiPx Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Já jsem na své Lite On iHAP mechanice vypálil Gears of War 3 a Forzu4 ,, u žádné s těchto her jsem při vypalování v ImgBurn 2.5.6.0 neměl žádný error ,, všechno se zdá vpořádku ,ale funkčnost zjistím až se mi xbox vrátí od flashera .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adioflip Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 když to vypálím na své mechanice tak mi to bude pravidelně padat nebo na to pomuze ta finta s tou instalaci a restartem xka? tyhle chyby byly spojeny s tím, že se na klasické DVD+R DL nevešla hra. firmware burner max použit na určitých mechanikách lite on tento negativní jev odstraňuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 no právě tu mechaniku zatím nemám a chystám se to vypálit na své LG jakési.. :D takže jestli to má cenu pálit nebo jsou to zbytečně vyhozené 2 dvd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adioflip Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 počkej si tak jako já ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adioflip
Ahoj, chtěl jsem se zeptat... Chtěl jsem si stáhnout tuhle novou hru, ale když jsem našel dobrý torrent, tak tam bylo spousta komentářů, že během hraní vyskočil nápis use a legal copy of disc a hra prej skončila... co s tím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.