Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc s CFW na slima

Rellic

Otázka

Cus borci, chtel bych se optat jestli by se mezi vama nenasel nakej ochotnej, co by mi predal 3.60 v psp slimu na 3.60 M33, abych mohl gamit iso parby, ja nemam tu pandora baterecku a navic mam celkem strach se v tomhle stourat, abych neco nepohnojil. Tak jestli by se nekdo takovy nasel co uz ma s tim zkusenosti, byl by tak hodnej a udelal mi to pls?? Bud sem v Rychnove nad Kneznou, nebo muzu byt i v Brne. Dekuju predem kdo bude ochotnej se sejit a pomoct mi. (kdyztak ICQ:314776341)

jo a jeste se chci zeptat je treba na 3.60 M33 naky ten demo disk, nebo origo hra?? diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Leda zaslat Tekenovi ;) Jinak nektere hry nejdou bez UMD (polozka recovery No-UMD lepsi je proste hrat s Demodiscem bo nejakou hrou ;) )

ale 90% jde bez.. prakticky se s zadnou co by nesla, nesetkas.. ja jeste zadnou nepotkal.. navic je lepsi hrat na NO UMD - setris umd mechaniku a baterii,je to rychlejsi a nehluci to .]

Odkaz ke komentáři

• 0

no tak to je v poho pokud to pojede bez umd, to mi zas tak starosti nedela, bych si jinak naky poridil, ale potrebuju jeste nekoho kdo by mi s tim pomohl, ja na to nemam naradicko. Jo jeste sem si vzpomel ze se mozu dostat i nako do Prahy, ale hacek by byl v tom, ze by to nebylo okamzite ale to je spis moje smula

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu