perrek Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 čus, zítra mi poštou dorazí CoD MW2 tak jsem se chtěl zeptat, jestli by se našel někdo kdo by se mnou začal dělat Coop speciální mise...podmínkou je headset abychom se mohli dorozumívat. Kdyžtak muj GT je perrys90 tak si mě přidejte kdo chcete zahrát. díky :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 perry možme když se spojíme :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 perry možme když se spojíme :lol: no jenže my se nespojíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Perry, já to sice už nějakej ten rok mám ale pokud ti jde o ajch tak ti klidně helfnu. (až na 2-3 mise které nenávidím.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 jde mi spíš o to si to zasmažit, protože tyhle mise miluju...kdysi jsem je měl všechny udělaný :D btw jaký nenávidíš? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Když už jsme u toho ,nenávidím mise se snipery :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 ty já miluju :D nejvíc tu jak jseš v zimě v lese a taky tu tam u černobylu :D ty mě baví nejvíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 ja chci hlavně hlavně udělat ty mise na nejtěžší obtížnost,sám to nedám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 až pořešim ten NAT tak si vypaříme mozky z hlav :D hlavně koukej sehnat headset :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 To jo no,hlavně si chci s tebou zahrát ten bulletstorm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Sniper mise jsou top, hlavně ta "Hidden". Jinak pro zábavu už asi nedám, to jen když už tak z kámošem, spec ops jsem dohrál jakože všechny mise na veterána asi 2x a ještě mnohokrát jen pro zábavu, takže to asi ne. Jinak mise které nesnášim: Na té ropné plošině (né proti těm juggernautum, ale ta druhá), pak ta proti juggernautům z granátometama, když to ale "glitchneš" tak je to OK a pak ještě jedna ale nemůžu si vzpomenout název, je to v charlie nebo deltě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Já bych se přidala, ale nevím.. Než někoho trefím je po mě :D Headset mám :) Ale zkusit to můžu, když tak se odpojim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 jasně jiřule o nic nejde :D můžeme to zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ok a kdy to mas v planu rozjet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 no snad mi to zítra přijde tak od zítřka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Snad se nekdy slezem. Ja jsem do nedele pryc, xko ve ctvrtek bude cestovat.. Takze nevim kdy budu ready.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Perry, tak jsem se rozhodl že pojedu jenom origa, sháním právě MW2 takže jestli seženu už tento týden tak o výkendu by jsme mohli pořádně zapařit co ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.