Jindrous Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Zdravím přemýšlím o prodeji ps3 s hrous GT 5 byla to celá sada s 2 ovladačema a mám tam založený profil, jak byl ten výpadek ps store tak jsem si stáhl 5 her v rámci WILCOMME BACK , mám tam zakoupenou také plnou verzi programu FILMY. Pokud bych smazal svůj profil smažu tím i plnou verzi FILMY a i těch 5 her se smaže? Chtěl bych to udělat tak, aby můj účet v případě prodeje neexistoval a zároven kupující měl tuto výhodu 5 her i plnou verzi aplikace FILMY... Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 profil mu tam nech, ale odstran si moznost zapamatovani hesla a emailu, jedina moznost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 zeptej se ho na email , nejaky heslo at ti rekne... zmen to na ty jeho...vymaz svoje bydliste a zaznay o karte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 ok díky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts