Satir Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Zdravím, před pár dny jsem zakoupil konzoli xbox360 slim. Mám jí napojednou na benq2320HD monitor. A když spustím konkrétně nfs shift2, grafika je celkem něpěkná, dost kostrbatá. nevíte někdo co s tím ? ... co koukám na fotky z recenzí atd,l tak je grafika pěkná ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Máš HDMI kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 ano mám xko připojeno přes HDMI :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 A máš nastavené správné rozlišení ? Tedy 1080p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 mám, a teď co jsem zkoušel human deux , tak valí pěkně, ..jen ten nfs je nějaký pošahaný.. zkusím sem pak nějak dostat screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Tak je možná problém někde jinde, vyzkoušej nastavit v menu xboxu lokaci na UK a ne CZ, například u hry Red Faction Armagedon mi to dělalo to samé a nešli hlavně číst titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Screen posilat nemusis,pokud ti human deux jede pekne jak ma tak problem bude jinde. Treba muzes mit nejakou spatnou kopii-mas to z netu nebo mas originalku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 no lokace mi snad ani nastavit nejde, mám to zašedivělé... jazyk mám EN. je to kopie z netu.. mám LT 1,92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Jestli je to kopie,tak si stahl špatnou hru nebo něco špatně při vypalování :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Jestli je to kopie,tak si stahl špatnou hru nebo něco špatně při vypalování :) Jak zasedivele?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 tak z uloz.to nestahuji že jo :D... já nevím . Nekoukatelný to není, ale je to škoda pro oko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Změň si lokaci země v Dash Boardu, ne ve hře, tam nic takového nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.