Wipy Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Dobrý den, mám Ipod Nano a omylem jsem ho zamkla.. Heslo jsem měla, ale bohužel zapomněla. Všude nalézám pouze odblokování na Ipod Touch a IPhone... Mohli byste mi prosím poradit, jakým programem se dostanu do paměti Ipodu a jak dále pokračovat? Díky moc za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 já teda Nano nikdy neměl, ale to nejde udělat jako u iphonu že dáš v itunes restore ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 jakou generaci máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wipy
Dobrý den,
mám Ipod Nano a omylem jsem ho zamkla.. Heslo jsem měla, ale bohužel zapomněla. Všude nalézám pouze odblokování na Ipod Touch a IPhone...
Mohli byste mi prosím poradit, jakým programem se dostanu do paměti Ipodu a jak dále pokračovat?
Díky moc za odpoved...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.