devilekcz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Zdravím, stahl jsem si serial v 720p .mkv nejde mi pretahnout ani kopirovat ani smazat, zkousel jsem Unlocker pres ktery to smažu,ale potrebuji to přetahnout do jinačich složek máte nějaké zkušenosti stimto? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 sou programy na smazání souborů i u kterých ti to píše že jsou používané, ale mě většinou pomůže restartovat pc a pak to de, a pokud ne tak dam ctrl+alt+delete a dam správce úloh pak procesy a kouknu se jestli tam něco neběží co by to mohlo využívat, pokud ti to stále nepude tak písni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 devilekcz Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 sakra,zapoměl jsem dospat dulezitou informaci "soubor je pouzivan" "akci nelze dokoncit,protoze soubor je otevreny v programu Pruzkumnik Windows" tedy kdyz zavru v spravci uloh Explorer vubec to nepomuze máte tedy jinači napady?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
devilekcz
Zdravím,
stahl jsem si serial v 720p .mkv
nejde mi pretahnout ani kopirovat ani smazat,
zkousel jsem Unlocker pres ktery to smažu,ale potrebuji to přetahnout do jinačich složek
máte nějaké zkušenosti stimto? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.