devilekcz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2011 Zdravím, stahl jsem si serial v 720p .mkv nejde mi pretahnout ani kopirovat ani smazat, zkousel jsem Unlocker pres ktery to smažu,ale potrebuji to přetahnout do jinačich složek máte nějaké zkušenosti stimto? diky Citovat
0 kdyr Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2011 sou programy na smazání souborů i u kterých ti to píše že jsou používané, ale mě většinou pomůže restartovat pc a pak to de, a pokud ne tak dam ctrl+alt+delete a dam správce úloh pak procesy a kouknu se jestli tam něco neběží co by to mohlo využívat, pokud ti to stále nepude tak písni Citovat
0 devilekcz Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2011 sakra,zapoměl jsem dospat dulezitou informaci "soubor je pouzivan" "akci nelze dokoncit,protoze soubor je otevreny v programu Pruzkumnik Windows" tedy kdyz zavru v spravci uloh Explorer vubec to nepomuze máte tedy jinači napady?:) Citovat
Otázka
devilekcz
Zdravím,
stahl jsem si serial v 720p .mkv
nejde mi pretahnout ani kopirovat ani smazat,
zkousel jsem Unlocker pres ktery to smažu,ale potrebuji to přetahnout do jinačich složek
máte nějaké zkušenosti stimto? diky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.