danfri Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Ahoj , nechoděj mi vůbec zvířata a to kvůly zombíkovy.Je třeba přesně odpoledene a najednou slyšim zombíka,zvířata zalezou a zombíka slyšim ale není nikde , poradíte ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Nejspíš je někde pod zemí. Buď ho najdi a zabí nebo se přestěhuj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 mě by zajímalo, proč mi najednou na W7 64bitnejde spustit ani to základní exe co stáhnu z minecraft.net ... prostě se nic nestane, instaloval sem novou javu kvuli tomu že sem měl prej starou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 werty , je to ale ten zelenej a pod zemí bít nemůže protože to mam u baráku rozkopaný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Nechtěl by jsi si zahrát třeba po Hamachi? Samotnýho mě to už nebaví a žádnej survival server jsem ještě nenašel. Teda našel ale maj tam města jako kráva a chtí po tobě akorát stavět dům. To je nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Ok , moc rád akorát nevím co je Hamachi , to se musí stáhnout , nějakej program ?? ( taky mě to samotnýho míň baví ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tak seženem ještě někoho, který přes to hamachi rozjede server. Když jsem ho měl na sobě, tak se mi to sekalo. Až někoho najdem, tak až pak stahneš hamachi, času je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Ok zatím budu hrát SINGL , podíváš se po někom ?? zatím myslím jestli chceš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Jojo, zkusím někoho sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Ok , už se těším a máš mikrofon jestli to půjde se dorozumívat , nebo jestli tam je chat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tak můžem se připojit na nějakej TS3 server a tam mluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Jj , můžem a mimochodem , sem se vyspal a při spaní mě zabil zombík :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 OPEN TEMA : Doporučím vám server :D Hodím sem stránky a koho baví Minecraft rozhodně se připojte http://www.hernyportal.eu/news.php ADMIN TEAM : HeadAdmin - danfri Admin - ludex15 MAJTELÉ : george9000 BestRanger mc5.crew.sk:25572 a nejduležitější tu je IP CZ/SK Na co čekáte připojte se:wohow: SERVER ZRUŠEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Já doporoučím server www.minecube.cz ip.minecube.cz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.