gegoraskis Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 neznáte nákou stránku na plné hry zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Sežeň torrent a pak piratebay. Tam je všechno, i programy (snad neporušuji pravidla). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Stahovat z warezů se moc nevyplácí.Abys mohl stahovat plnou rychlostí si budeš muset zaplatit.U torrentů nic neplatíš a pokuď nebudeš stahovat jak šílenej tak ti nebude nic hrozit.Ale ja stejně pro jistotu stahuji z ruských serverů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Piratebay je torrentovej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Stačí navštít warez fora nebo třeba použít vyhledávače na share serverech, ovšem pokuď nemáš premium účty, tak to stahování bude na dlouho.. V tom případě asi torrenty, osobně s nimi nemám problém a jedou mi rychle, kolikrát i plnou rychlostí, takže si nemůžu na né stěžovat.. a používám vynucení kodování přenosu, takže by se dalo říct, že jsem taková jehla v kupce sena - nenápadná. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 já stahuju z isohint, piratepay a czsharu, ale stažený hry používám pouze na vyzkoušení, pokud mě hra baví a je pěkná tak nemám problém si jí koupit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 www.forum-warez.info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Já stahuju plnou rychlostí z Megauploadu přes downloader Miponny (samozřejmě i jiných účtů, ale na nich míám premium) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.