Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Koupě Age of Booty


andre.11

Recommended Posts

Najdou se 4 lidi na koupi této hry? cena je 270,- tedy 54,- na jednoho....kartu mám...koupím

1- andre.11

2- Nexikar

3-

4-

5-

video:

blg4.jpg

popis:

Nové vývojářské studio Certain Affinity, poskládané z několika odešlých zaměstanců Bungie chystá také svůj první titul, pro nějž se inspirovalo stolní hrou Osadníci z Catanu: jmenovat se bude Age of Booty a půjde o stažitelnou pirátskou online RTS, kterou vydá Capcom.

Každý hráč bude disponovat jednou námořní lodí, s níž se bude po mapě pohybovat políčko po políčku jako v Civilizaci, přičemž cílem bude co nejrychleji obsadit předem daný počet území na pevnině. Neobsazené přístavy vám připadnou ihned, zatímco k dobytí těch nepřátelských budete potřebovat suroviny i větší palebnou sílu.

Vyjma dobývání přístavů, namořních bitev a pořizování upgradů čas od času narazíte na bonusové magické kletby, při jejichž správném provedení budete budete na protivníka moci nastražit pasti. Autoři se snaží hru udržet co nejjednodušší, abyste namísto navykání si složitému interface raději trávili čas vymýšlením nových taktik (zda se pohybovat tiše a na vlastní pěst nebo se domlouvat s kamarádem a útočit ve dvou). Co se týče herních módů, k dispozici bude split-screen pro čtyři nebo klasický zápas pro maximálně 8 hráčů. Chybět nebude ani editor map.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu