tynian Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Potřeboval bych poradit se hrou Halo Reach. Koupil jsem si originálku. Hra se normálně nainstaluje, ale při spuštění to píše "disk is unreadable". Disk neni poškrábaný, nepomohlo ani čištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 a jaký máš DB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tynian Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 2.0.12625.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Teoreticky by to mělo jít . Ale už jsem četl na netu , že při starém flashi jsou i u originálek problémy se spuštěním a že to potom jde s FW flashe 2.0 a novým DB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tynian
Potřeboval bych poradit se hrou Halo Reach. Koupil jsem si originálku. Hra se normálně nainstaluje, ale při spuštění to píše "disk is unreadable". Disk neni poškrábaný, nepomohlo ani čištění.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.