Zdravím, po 10 letech, plných inovací a šíleného posunu v PC technice jsem se konečně rozhodl koupit nadupané PC. Hodlám drtit BF3 a SW:TOR na ofíku. K tomu samozřejmě potřebuju myš, klávesnici a sluchátka... jak jinak. Bezdrátová. + na BF3 bych rád nějaký Joystick.
A dostáváme se k problému... četl jsem spousty recenzí... viděl spousty testů, ale stále mě žádná sluchátka úplně nedostala. Proto hledám radu u vás profesionálů.
Moje požadavky na sluchátka:
1) výdrž sluchátek v plném provozu (zvuk hry + hlasová komunikace)
2) perfektní kvalita zvuku
3) ergonomická bomba
4) dosah (bez překážek)
5) cena je variabilní (čím nižší, tím lepší)
Hledám radu z osobních zkušeností a omezenou objektivitou :).
To by bylo k sluchátkům, ale já bych k Béfku rád i nějaký Joystick. Cena do 1000 Kč nějakou šlupku, se kterou máte zkušenosti a jste spokojení? Jen na stíhačky a vrtulníky.
Otázka
eRik
Zdravím, po 10 letech, plných inovací a šíleného posunu v PC technice jsem se konečně rozhodl koupit nadupané PC. Hodlám drtit BF3 a SW:TOR na ofíku. K tomu samozřejmě potřebuju myš, klávesnici a sluchátka... jak jinak. Bezdrátová. + na BF3 bych rád nějaký Joystick.
A dostáváme se k problému... četl jsem spousty recenzí... viděl spousty testů, ale stále mě žádná sluchátka úplně nedostala. Proto hledám radu u vás profesionálů.
Moje požadavky na sluchátka:
1) výdrž sluchátek v plném provozu (zvuk hry + hlasová komunikace)
2) perfektní kvalita zvuku
3) ergonomická bomba
4) dosah (bez překážek)
5) cena je variabilní (čím nižší, tím lepší)
Hledám radu z osobních zkušeností a omezenou objektivitou :).
To by bylo k sluchátkům, ale já bych k Béfku rád i nějaký Joystick. Cena do 1000 Kč nějakou šlupku, se kterou máte zkušenosti a jste spokojení? Jen na stíhačky a vrtulníky.
Díky za rady Mistři.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.