Satir Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Zdravím, jsem nováček ohledně xka..a pokouším se vypalovat si i hry. mám flash lt 1,92 a když jsem si vypálil hru ,,Assassins Creed Brotherhood AP25 READNFO XBOX360-iND v dushboardu se mi ukáže, ale při zapnutí mi xko ukáže pouze černou obrazovku. Jde zmáčknou pouze X na ovladači, ale při pokusu se vrátit domů mi zamrzne.. Na netu jsem cosi vyčetl že to má společného s tím že je hra AP25,.. ale bohužel sám nevím co to znamená a co s tím. Děkuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Nejspíš to bude tím,že si hru špatně vypálil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 ..už sem na to přišel, špatně jsem image projel v abgx360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marco96 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Uz to jede? :)Mohl bych ti poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 no nejede, já to pak ani nezkoušel.. .. koukal jsme že jsem asi špatně nastavil abgx360 ale radu určitě uvítám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marco96 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Dobrá maš skype nebo ICQ aby jsme nemusi psat sem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Nesmysl, napiš to sem, ostatním to taky může pomoct. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marco96 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Jaky mas dashboard,na jake DVD pališ,jakou mas vypalovacku,dal si při vypalování do AC Brotherhood patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 DB má nejnovější, pálím na verbatinky 2,4 vyalovačku mám v notesu, zatím nedělala problémy ,... asi to bude tím že jsem nedal ten patch.. jsme v tomhle nový , a co jsme zatím vypaloval tak šlo bez nějakých patchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marco96 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 mas icq?ja bych ti to vysvetlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 226 261 227, .. ale budu tam až zítra, teď letím pryč. tak si přidej a napíšu ti jak tam budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marco96 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 dobrá tedy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.