codek Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Zdravím, chci se zeptat jestli není lepší si počkat na vyšší verzi flashe, mám možnost mít flash LT+ v2.0 ...má v budoucnu vyjít ještě vyšší verze ? může přinést ještě nějaké podstatné výhody oproti tomuto flashi ? Děkuji za vyjádření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Už je zde několikrát psáno , že to nikdo nemůže vědět a rozhodnout se musíš sám . Takové otázky jsou naprosto zbytečné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 No mě jde hlavně o hry, je někde napsáno kolik her tam nejede nebo tak ? nikdo jsem se bližší info nedočetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Lepší je flashnout teď a nečekat, na jiný CFW. Na LT+ v2.0 jdou všechny hry, které do teď vyšly. Jediné co tomu schází, je ABGX, který pro XGD3 nemá podporu, takže ověření správnosti kopie není možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Mohl by jsi mi to vysvětlit více pro lajky? Jde mi hlavně o to...rozjedu přes ten LT+ 2.0 hry jako např. Crysis 2, Dirt 3, MW 3, BF 3 ? i ty co teprve vyjdou ? Vím že mužou klidně hned zítra vydat něco co nerozjede žádný flash, ale berme to optimisticky. Jedíne co potřebuji je hrát současné i budoucí hry. A možnost si je doma vypálit a ověřit abych nedostal ban. Splňuje LT+ 2.0 moje požadavky ? Skoušel jsem o něm něco vyhledat ale na většině stránek je teprve psáno že ještě není ani vydaný tak jsem moc nepochodil...ano zkoušel jsem i Google :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 V momentální době není hra, co by nejela na LT+2.0, co bude za měsíc nikdo neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Vím že můžou vynalézt ochranu ale... jak to bývalo s předešlímy flashy ? Nemám s tím zatím žádnou zkušenost, např. každý flash vydrží např. 4 měsíce spoštět nejnovější hry a pak většinou vyjde ochrana ? nebo je to většinou tak že vydrží i 2 roky rozjíždět nejnovější hry ? vím že nemůžeme vědět co bude...jak to ale bylo s předešlími flashi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Většinou je životnost flashe tak 4-6 měsíců, ale kdykoliv se to může změnit a flash vydržet jen měsíc ;). Třeba 1.91 vydržel teď opravdu chvilku naopak LT1.1 vydržěl snad 8měsíců ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peckka Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Omlouvám se asi to sem nepatří ale chtěl bych se zeptat jak zjistím jaky mám na svém Xboxu Flash? Konzoli jsem koupil na aukru a už nemam kontakt na prodejce, a ještě jednu otazku...když chci zkusit nejnovějši hru ale jako DEMOverzi mužu taky přijít o flash? :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jaký máš flash z xboxu nezjistíš . Jestli je flash starší než 2.října když byl vydaný LT+2.0 tak nemusíš o tom přemýšlet a potřebuješ tento nový . Podívej se jaký máš DB .Jestli máš menší než 13xxx , tak na live stejně nemůžeš protože aktualizací která pro přístup na live se vyžaduje by jsi o flash přišel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Planda Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Mám počkat na novou verzi DB, která by prý měla být někdy touto dobou s flashem LT+ 2.0? nebo není potřeba čekat a můžu flashnout hned a potom budu moct bez problému updatovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
codek
Zdravím, chci se zeptat jestli není lepší si počkat na vyšší verzi flashe, mám možnost mít flash LT+ v2.0 ...má v budoucnu vyjít ještě vyšší verze ? může přinést ještě nějaké podstatné výhody oproti tomuto flashi ?
Děkuji za vyjádření.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.