piit Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Najde se někdo kdo by mi nainstaloval nový software na PSP 2000? děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Jestli máš zájem..napiš mi do pm, mohl bych ti to flashnout "říkat co máš přesně dělat přes Skype".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piit Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Čau.sorry jsem tady nový, nevím co znamená pm, z práce chodím ve 3 hodiny tak mi dej vědět jak tě najdu přes skype a zkusili bychom to.zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Napiš mi do PM (klikni na mé jméno, a tam poslat soukromou správu) jaký máš Skype, nebo ti napíši návod přes PM a flashnu ti to !!ZADARMO!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Napiš mi do PM (klikni na mé jméno, a tam poslat soukromou správu) jaký máš Skype, nebo ti napíši návod přes PM a flashnu ti to !!ZADARMO!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Pokud ti pomůže ten co to popsal..už mi nepiš pokud chceš tak si vyber,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 já se jen nabýt a on stejně už založil new topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.