tvart Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 zdravím, máme doma problém, začalo nám WII hrát jenom černobílé a to ještě štrafovaně, takže to vypadá, že je to spíše šedivé...odpojil jsem kabely, zapojil jsem kabely, vypnul zapnul, resetovat ovladače, ale furt nic, prosím tedy o radu, pomoc. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 jinej AV kanál na tv, nebo přepnout frekvenci nějak, konkretně takhle sem to řešil já ale né na WII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tvart Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 jak se mění frekvence??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 hele netušim, taky je možný že je to kabelem (obrazovym), já osobně WII nikdy neměl takže to ber spíš jako tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Spoustis hry z USB loaderu nebo se to deje i u originalu z DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tvart
zdravím, máme doma problém, začalo nám WII hrát jenom černobílé a to ještě štrafovaně, takže to vypadá, že je to spíše šedivé...odpojil jsem kabely, zapojil jsem kabely, vypnul zapnul, resetovat ovladače, ale furt nic, prosím tedy o radu, pomoc.
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.