raven Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2007 Nazdar! zajimalo by me jestly se da spojit xbox 360 s windowsem Xp(dystak by se hodil i navod..) diky:bash:
0 Ski Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2007 A jak by jsi to chtel spojit? Na co? ;) Treba poustet hry z HDD z pc? Rozved to ;) at ti rekneme jestli je to real bo ne...maximalne tak muzes na net.. ale nevim jake spojeni mylsis... treba jen pres wifi na net a ne ovladat pc.. nevim :D rozved...;)
0 raven Odesláno Říjen 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2007 nee pres wifi ne ja sem myslel tim ethernet kabelem.....ja nevim sem slysel ze tam dou nejak poustet media a taak.
0 RedsnakeCZ Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2007 pokud máš propojený PCčko s X360 ethernetem, jde streamovat (tj. pouští se to z PC ale hraje na X360) audio a video. Musíš na to mít na PC nainstalovanej Windows Media Player 11 nebo TVersity. Ovšem streamování videa je náročný na HW v PC.
0 raven Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2007 hmm tak to nevim kdyz je to tak narocny na procesor,to by asi s mejma 1,9 Ghz trvalo.....
0 RedsnakeCZ Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2007 raven: já mám Athlona 1800+ (1,5 Ghz) a video streamovat nejde, trhá to. Ale audio jde bez problémů.
0 xxmarsimxx Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2007 takže pokud to chápu správně tak pro přehrávání videi z PC na x360 musím mít WMP11, pro který potřebuju original windows, takže kdokoliv nemá originalni windowsy, je v (dokážem si představit kde) že?
0 RedsnakeCZ Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2007 xxmarsimxx: jo, přesně tam :) Máte si kupovat origoš Wokna, za ty necelý tři litry totiž stojí.
0 raven Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2007 nebo si muzete stahnout z netu legalizaci xp na pc taky sem to pouzil....na aktualizace a tak......
0 xxmarsimxx Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2007 to už jsem udělal, včera jsem to zprovoznil, fungovalo mi i promítání filmů přes Tversity asi, a měl jsem tam i WMP11, ale jelikož se mi to trochu sekalo, tak jsem reinstaloval windowsy a teďka už mi to nejde zprovoznit, což nechápu :(
0 raven Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2007 tak mi zatim funguje jenom prehravani hudby a prohlizeni obrazku z pc,filmy jeste ne...:cry:
Otázka
raven
Nazdar! zajimalo by me jestly se da spojit xbox 360 s windowsem Xp(dystak by se hodil i navod..) diky:bash:
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts