raven Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 Nazdar! zajimalo by me jestly se da spojit xbox 360 s windowsem Xp(dystak by se hodil i navod..) diky:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 A jak by jsi to chtel spojit? Na co? ;) Treba poustet hry z HDD z pc? Rozved to ;) at ti rekneme jestli je to real bo ne...maximalne tak muzes na net.. ale nevim jake spojeni mylsis... treba jen pres wifi na net a ne ovladat pc.. nevim :D rozved...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Říjen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 nee pres wifi ne ja sem myslel tim ethernet kabelem.....ja nevim sem slysel ze tam dou nejak poustet media a taak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 jo jde připojit ale neumim to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedsnakeCZ Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 pokud máš propojený PCčko s X360 ethernetem, jde streamovat (tj. pouští se to z PC ale hraje na X360) audio a video. Musíš na to mít na PC nainstalovanej Windows Media Player 11 nebo TVersity. Ovšem streamování videa je náročný na HW v PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 hmm tak to nevim kdyz je to tak narocny na procesor,to by asi s mejma 1,9 Ghz trvalo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedsnakeCZ Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 raven: já mám Athlona 1800+ (1,5 Ghz) a video streamovat nejde, trhá to. Ale audio jde bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 takže pokud to chápu správně tak pro přehrávání videi z PC na x360 musím mít WMP11, pro který potřebuju original windows, takže kdokoliv nemá originalni windowsy, je v (dokážem si představit kde) že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedsnakeCZ Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 xxmarsimxx: jo, přesně tam :) Máte si kupovat origoš Wokna, za ty necelý tři litry totiž stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 nebo si muzete stahnout z netu legalizaci xp na pc taky sem to pouzil....na aktualizace a tak...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 to už jsem udělal, včera jsem to zprovoznil, fungovalo mi i promítání filmů přes Tversity asi, a měl jsem tam i WMP11, ale jelikož se mi to trochu sekalo, tak jsem reinstaloval windowsy a teďka už mi to nejde zprovoznit, což nechápu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 tak mi zatim funguje jenom prehravani hudby a prohlizeni obrazku z pc,filmy jeste ne...:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
raven
Nazdar! zajimalo by me jestly se da spojit xbox 360 s windowsem Xp(dystak by se hodil i navod..) diky:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts