kuro_svk Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Zdravím všetkých a zároveň prosím o radu. Včera som nakúpil u MS 4000 bodov cez paypal. Na live som mal pôvodneasi 100 bodov. Takže som tam potom mal 4100, po nákupu som tam nechal nejakých 260 bodov. Dnes som sa díval na svoj paypal účet a tam sa objavil platba od MS presne vo výške môjho nákupu. A zbytok mojich bodov je vynulovaných. Mám US účet. Neviete niekto náhodou čo sa to vlastne stalo? A hlavne prečo? Mám to riešiť s MS? Príde mi to ako niečo podobného, keď si kúpite nový niekým prednabitý účet z časovým obmedzením na 24 hodín. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Jelikož máš US účet,tak nemáš šanci cokoliv reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuro_svk Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Díky, akurát som chcel vedieť čo sa to vlastne stalo. Nerád by som dostal ban na gamertag alebo konzolu. Asi im tam budem musieť zavolať. Skúšal som po emailu, ale to ma len odkázali na telefón... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuro_svk Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tak aby som si odpovedal. Včera som strávil asi pol hodinu na US support linke a účet mi nakoniec odblokovali, áno bol zamknutý pre akékoľvek navýšenie MS bodov. Ešteže hovorím plynule anglicky. :) A dôvodom zamknutia bolo si nechám pre seba. Nechcem tu šíriť podvodné taktiky k získaniu M$ bodov. ;) Ono kto to vie ten to už vie a kto nie ten nech na to príde sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 To jsi mel ms pointy z kradenych kreditek ne? U toho vzdy vyrobce varuje, ze je treba do 24 hodin nakoupit, protoze pak body "mizi" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuro_svk Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Nie, to som teda nemal, prečítaj si úvod. Použil som svoj gamertag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.