box-x Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Cau,chci si koupit flashnuty x-box na LT1.9+.Rozjedu na tom Batman Arkham City a Gears of War 3? (otazka zni jestli mi na tyhle hry bude stacit tento flash) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 n e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Nech si udelt 2.0 a nemas problem hlavne bacha na flacona a podoben suncicky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 box-x Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 jaj to fakt ani opatchovat nejde?Jde mi hlavne o batmana a posilat xko zas nekam nechci :( hrat online nechci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 jaj to fakt ani opatchovat nejde?Jde mi hlavne o batmana a posilat xko zas nekam nechci :(hrat online nechci! Jsou to hry s novým uložením dat na DVD ( větší množství , než udává kapacita DVD ) a na to žádné opatchování nejde . jedině nový flash LT+2.0 a nebo si pořídit x360key , nebo počkat až bude funkční RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 RGH je hotov u TX (po 29) bude distribuovat PCB CR by TX :) Ale bude tolalne jinak reseny system jine QBS jine zapojeni jiny Dash :) nez u klasickeho JTAGU :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 box-x Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 jaj tak to asi pujdu do ps3 nebo PC :( tady je furt neco noveho :( mozna mi nekdo odpovi tak si kupuj hry a je to ale platit za hry a jeste platit za to abych mohl hrat po netu to fakt ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Vubec nejde o hrani po netu jde o to ze dnes jsou hry v jinem formatu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 box-x Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 tak to nemyslim jen je furt za co platit!novej flash,gold ucet atd.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 jo, to me na xboxu taky sere, platit litra rocne za moje obcasny online hrani... ale bojim se, ze k tomu smeruje i sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Ty ještě žiješ s rodiči, že? Nemyslím to jako urážku, jen až budeš starší, zjistíš, že celý život je vlastně jen jedno neustálé placení za úplně všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Ty ještě žiješ s rodiči, že? Nemyslím to jako urážku, jen až budeš starší, zjistíš, že celý život je vlastně jen jedno neustálé placení za úplně všechno. Pravda...este zalezi aj od prijmu, ze ci ta to platenie velmi sere, alebo iba sere :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Tak si porig JTAG :) Xllink to jisti !!! Nebudes resit novy flash ani gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
box-x
Cau,chci si koupit flashnuty x-box na LT1.9+.Rozjedu na tom Batman Arkham City a Gears of War 3? (otazka zni jestli mi na tyhle hry bude stacit tento flash)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.