chribiz Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Dobrý den , Hledám pomoc od člověka , který má zkušenost s vypálením hry Driver SF . Jedná se o to že hra má po stahnutí něco přes 8,5 giga . Takže ImgBurn hlásí chybu . Už jsem na tom zničil 3x DVD . Takže moc prosím o radu . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondrej89 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Přesně tenhle problém mam u battlefield 3, poradte prosím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Jsou to XGD3 hry, to je normální,že to hlásí chybu tady máš návod jak to pálit http://kanalizator.cz/konzole-xbox360#xgd3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Ty hry mají novou ochranu XGD3, potřebujete na ně nejnovější flash LT+2.0 a nejnovější IMGburn, ještě bych podotknul, že nové hry se NESMÍ projíždět v ABGX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondrej89 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Dík moc, jdu nato.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chribiz Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Díky :))) Nejnovější imgburn je tedy : ImgBurn 2.5.6.0 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondrej89 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 super,šlape to!!! Ted mi prosim poradte na kterem dvd je single player, ja ♥♥♥♥♥ vypalil dvd a nevim jestli je to 1 nebo 2 :-D Dík chlapaci (battlefield3) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Je to udělané pěkně blbě . Na spuštění potřebuješ DVD 1 a potom tě to vyzve k vložení DVD se singleplayerem ( DVD 2 ) . Takže musíš mít vypálené obě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondrej89 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Jo to teda je. no kazdopadne dekuju. to druhy dvd jsem nestihnul vypalit. musel jsem do prace. zkousel sem to nahrat na disk ale pri 40ti % mi to vyhodilo chybu, ze je dvd necitelne. tak snat to poslape. jeste jednou diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Dnes jsem to vypálil na LG vypalovačce ImgBurnem na MAXELL a instalace obou DVD na HDD naprosto bez problémů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rychlid Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 prosim poradte mi koupil sem si hru driver sf naistaloval sem ji a zaregistroval sem se ale kliknu na hrat a napiseto:You need at least 2 cores to run this game.Please,upgrade your PC. prosim odeslete to na email dominiklopauer@seznam.cz a opercni system mam windows xp a pc plny her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 smarja pano potrebujes dvoujadro a co tadle otazka dela v sekci XBOX tady ma nekdo hoodne dlouhy vedeni nic ve zlym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rychlid2 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 a to je co to dvoujadro prominte sem zacatecnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rychlid2 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 ale odpovezte prosim rychle dekuji rychlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Jsi v sekci fóra věnované konzoli Xbox. Tvůj problém je ale z oblasti PC. Napiš tedy svojí otázku tam. Toto vlákno je už neaktuální, tedy LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chribiz
Dobrý den ,
Hledám pomoc od člověka , který má zkušenost s vypálením hry Driver SF . Jedná se o to že hra má po stahnutí něco přes 8,5 giga . Takže ImgBurn hlásí chybu . Už jsem na tom zničil 3x DVD . Takže moc prosím o radu . Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts