Terminator1468623725 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Čaute mám problém, zapnul jsem notebook a upozorňovalo mě to na to, že mám vypnutý Firewall, tudíž chtěl jsem ho zapnout a jak už sami vidíte na obrázku dělá mi to error. Nějaké rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Nemáš nainstalovaný náhodou něco, co bránu samo deaktivuje ? (napr. Kaspersky Internet Security) Pak mohu poradit, už jen tohle start/spustit/ a tohle: rundll32 setupapi,InstallHinfSection Ndi-Steelhead 132 %windir%\inf\netrass.inf http://support.microsoft.com/kb/920074/cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZLimitlessCZ Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Podívat se jestli firewall tvého antivirusu neblokuje ten který chceš zapnout, tenhle problém jsem měl stejný a pomohlo mi vyměnit antivirák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Terminator1468623725
Čaute mám problém, zapnul jsem notebook a upozorňovalo mě to na to, že mám vypnutý Firewall, tudíž chtěl jsem ho zapnout a jak už sami vidíte na obrázku dělá mi to error. Nějaké rady?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.