PauL cZ Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Zdravím tak to vypadá,že mi hra z xzone dojde už 26.10 ale oficiálně vychází 28.10 tu v Evropě . Co myslíte mám s tím jít na live ? Jak to řešíte vy co pro to dete už zítra ? STANA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Zcela jistě ano, pokud dobře vím tak před pár roky (2) se to možná i banovalo (tedy alespon jsem to tu někde četl) ale ted už se to nebanuje (nebo se to nebanovalo nikdy). Rozhodně můžeš hrát hned 26.10. ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 to nevydržíš 2 dny ? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Kdyz tu hru koupis tak muzes v klidu hrat neni duvod zato banovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.