Domingster Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Zdravím. Potřebuji poradit s touto hrou. Nemá někdo nějaký tip na to jak skákat vysoko? Teď tam mám úkol, kde musím vyskočit s takového malého kopce na autobusovou zastávku a dát 400 bodů, abys si mě vyfotil fotograf. Nemůžu tam vyskočit. Netuším jak to udělat. Nevíte prosím někdo? Doufám, že někdo alespoň odepíšete. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Tak ja ti tu něco napíšu :D...... tak to mě vůbec nenapadá jak skákat vysoko já tu hru hrál naposled o vánocích:D , ale když zmáčkneš BACK tak se ti objeví takové menu a můžeš si vytvořit nějaké rampy a tipádem vyskočit na tu zastávku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 jirka0055 tenhle úkol je v jedničce...rampy jsou až ve dvojce k tématu trénuj a zkoušej...je to o načasování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Budu zkoušet no... Ale díky...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.