Psychos Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Nevite někdo jak vyřešit problem aby šel Battlefield 3 na celou obrazovku (ve fullscreen)...??? (nepište zkus alt+enter atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Přepnutí z 4:3 na 16:9? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 jedu furt na 16:9 na FullHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 zatrhni v options fullscreen ale nesmíš dávat alt+enter alespoň mi to šlo u bety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Přesně jak píše David, měl sem stejný problém a v Options sem musel zaškrknout hru aby mi jela ve Fullscreenu, což se mi moc často nestává nic méně, tady to potřeba bylo :) a vše mi už jede jak má :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 v nastaveni mam taky zaškrtlý fullcreen ale vždycky to skočí do okna......u bety jsem měl stejný problem......asi už ta moje 8800GT to nepobírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedShot Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Přes Správce úloh vypni teamviewer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 No jooo fakt to je tim :wohow: fakt ti mockrat děkuju.....můžu si konečně zahrat BF3 (snad na medium):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Já tu grafiku mám taky a mám všechno na vysoké nastaveno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Já tu grafiku mám taky a mám všechno na vysoké nastaveno ;) cože ty máš 8800 GT a hraješ na vysoky joo....to je docela blbost se mi zda.......ja to ted zkousel na vysoky ale moc se to nedalo hrat tak sem to dal na medium a da se to no ale stejně to nejde plynule....a to mam 4 jadro q6600 a 4gb ram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Klidně ti vyscreenuju přes everest svou grafiku a pak nastavení v BF3, když nevěříš. Taky záleží na jaké hraješ rozlišení... hraju na 1280x1024, z důvodu že mám starší LCD monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 hmm tak to bude možna tim rozlišení protože ja hraju na FullHD a 88gt je spíš na ty nižši rozlišení.........nevíš nahodou nějakej program nebo něco na měření FPS na kolik to chodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 No nejlepší je asi Fraps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.