Johny-malina Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Pls která hra je podle vás lepší Halo: Reach, Batman Arkham Asylum a Gears of War? Nějak se nemůžu rozhodnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 aby ses mohl ptat na lepsi, tak by musel byt vyber ze dvou her. Jinak vsechny jsou dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Všechny hry jsou výborný,ale nejlepší z nich je GoW3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Zkoukni videa, recenze kazdej clovek ma svuj nazor , uslysis tady x nazoru a nakonec se stejne rozhodnes podle sebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Právě, že když sem se koukl na videa a na recenze, jeste vic sem se nemoh rozhodnout ale asi si koupim spis to HALO nebo Batmana. Kdyby mel Batman multak nevahal bych :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Právě... GoW a Halo: Reach nabízí kvalitní příběhovou linii s perfektní akcí, ale docela krátkou, jejich síla je hlavně v multiplayeru, který se mi zdá zábavnější v GoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunkCZ Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Za mě Halo:Reach ... Hlavně jestli máš kámoše na hraní tak to nemá chybu... :D Na druhou stranu GoW je taky výborná řežba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Batman je taky perfektní příběh, řešení hádanek, postupné skládání celého příběhu a dostávání všech postav zpátky do léčebny. To mě bavilo opravdu moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Nejhorší z tohodle výběru je podle mě právě Halo: Reach. S Gears Of War 3 ani Batmanem určitě neprohloupíš, jsou to jedny z nejlepších her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.