Jump to content
  • 0

PSP - Rozpoznávání a další (dotaz)

Holi-cz
 Share

Question

Zdravím. Dostal jsem starší PSP (použité). Bohužel bez krabice a jiných věcí. Jen PSP, kartu, sluchátka, pouzdro a nabíječku. Chtěl bych si ho flashnout a dát tam nějaký CFW. Ale mám pár dotazů. Jelikož o tom PSP vůbec nic nevím, zajímá mne jak rozpoznám ty základy (Fat - Slim?) (1000 - 2000 - 3000 ?)... Dále, jestli když mám pod baterií 5C, mám základní desku, která jde flashnout... No a co mne zajímá také je, jestli je nějaký CFW na FW 6.60 . Všude jsem našel jen na 6.39 ... Popřípadě ještě link (našel jsem zde pro začátečníky, ale zasekl jsem se na tom, že nevím jestli mám slim nebo fat :wohow: ) ... Předem díky Holi

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0

​Zatím děkuji :)

// To je to tak jednoduché?

Instalace z OFW 6.60

• nabijte baterii, případně připojte PSP k AC adaptéru
  • rozbalte archiv "MEinstaller660_ofw.zip"
  • zkopírujte adresář "me_installer" na MemoryStick do ms0:/PSP/GAME/
  • spusťte "Update Launcher for 660"
  • postupujte dle instrukcí na displeji
  • instalaci dokončete stisknutím tlačítka X
  • PSP se restartujte

Budu mít CFW to vím, ale flash?

• 0

No ty nový CFW se dají nazvat jako LCFW.Neistalují se nastalo do flash0 ale když psp tvde restartujes nebo vydelas baterii,tak (flash) musis znovu nahodit přes Laucher :) ja mam LCFW 6.39 LME-9.7 a šlape bez chyby..Tvrdej flash byly např 5.50 Gen D3,nebo Prome-3,ty se nastalo instalovali do flash 0.PS:ano je to tak lehké :)

• 0
No ty nový CFW se dají nazvat jako LCFW.Neistalují se nastalo do flash0 ale když psp tvde restartujes nebo vydelas baterii,tak (flash) musis znovu nahodit přes Laucher :) ja mam LCFW 6.39 LME-9.7 a šlape bez chyby..Tvrdej flash byly např 5.50 Gen D3,nebo Prome-3,ty se nastalo instalovali do flash 0.PS:ano je to tak lehké :)

Ale taky je napevno, stejně jako třeba 5.00 M33 či 5.50 GEN..