radiel Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 mám stahnutá temata vložim j do složky theme a stejne se mi nezobrazi. temata maji koncovku ctf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 na to potřebuješ mít CFW (flash) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Ctf themata mění celý zobrazení plochy systému a na to jsou potřeba 1.příslušný CFW aby na nej sly ctf themata 2.Az budes mít flash,tak music mít aktivovaný cxmb,a nasvený pluginy 3.Poté mužeš vložit themata a poté restartovat PSP,a az se zapne tak je tam budes mít :) a je to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 mam dočasny pro B9 vice uz nevim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 a ve CFW 6.39 6.60.......? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 mas ICQ nebo neco?abych ti mohl poradit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 skype radiel1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bloodmannn Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 mas ICQ nebo neco?abych ti mohl poradit :) Prosimtě taky bych potřeboval poradit muj skype: bloodmannn2 . Byl bych moc vděčný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radiel
mám stahnutá temata vložim j do složky theme a stejne se mi nezobrazi. temata maji koncovku ctf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.