Eran Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Zdravím, nechápu z jakého důvodu ale asi tak před měsícem mě začal trošku zlobit Notebook. HP 62 corei3 M330 4gb ram Win7 64bit Když PC používám sedím u něj a občas něco udělám PC jede ok. Ale když ho nechám jet a odejdu pryč tak se CCa po 20 minutách jakoby zasekne ale divně.... Stahuje, hudbu přehrává dál myš se někdy po obrazovce pohybuje... Ale obraz zaseknutý kromě myšky.... a točí se jen kolečko že pracuje u myšky.... Stačí dát ctrl-alt-delete počkat tak minutu a PC se opět rozhejbe... Přitom ale HDD aby se vypínalo při nečinnosti mám vypnuté takže HDD jede stále... a pochybuji že se vypne i tak protože když se do něj stahuje tak přeci jet musí.... Nenapadá vás něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Zkus přeinstalovat, stejný problém jsme měli ve škole a fungovalo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 jj mě spíš zajímalo proč to začalo dělat vůbec=) jinak ale díky=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Jak starý PC máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 rok a půl je to Notebook ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Cítíš zvýšenou teplotu notebooku, hlasité zvuky větráčku a teplo u HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 NN standartní stav je to prostě chyba SW jak jsme psal CTRL-ALT-delete c počkat a PC se rozběhne... nechápu ale co to zapříčiní....... když všecko pracuje jen je jakoby zamrzlí obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.