damien Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 ahoj.chtěl bych děckám pořídit k vánocům xbox 360.přemýšlím o core verzi,protože je cenově nejdostupnější.můžete mi poradit jaké hlavní nedostatky má core oproti premium??:?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 Aby jsi mohl sejvovat musis si koupit bud 64MB kartu nebo nejaky Hardisk (10gb nebo 120gb se prodava).Pokud mate dobrou TV doma treba nejakou HD tak ty kabely co jsou u Core nejsou buhvijak suprove pro HD televize...Jsou tam obycejne na normalni ''bedny'' TV :) .Pokud budete chtit hrat i online bylo by dobre mit sluchatka s headsetem coz u Core take neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedsnakeCZ Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 no prostě Core nekupovat ! HDD je potřeba na stahování dem a arkádových her z LIVE, sluchátka jsou potřeba na hraní multiplayeru a lepší kabel je potřeba k propojení s LCD TV. -edit 3.10.- Jo a bezdrátovej ovladač je taky bezva, nedovedu si představit, že bych měl něco přidělanýho k XBOXu drátem. Takhle ho tahám po celým obejváku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 ja si myslim ze je lepsi core,hdd si muzes dokoupit a je to uplne jedno.Novej sezenes za 6600.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Aby jsi mohl sejvovat musis si koupit bud 64MB kartu nebo nejaky Hardisk (10gb nebo 120gb se prodava).QUOTE] Dragoune, ten hadr má myslim 20 giga, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Core je špatný nákup.Jedině za cenu okolo 4000kč se vyplatí.Jinak volte vždy Premium.Nejlepší poměr výkon-cena!Dá se sehnat okolo 7000-8000kč.A kupovat si Elite je krajně nevýhodné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 damien Odesláno Říjen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 je velký problém sehnat člověka který mi flashne mechaniku?a kolik to stojí?díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 je velký problém sehnat člověka který mi flashne mechaniku?a kolik to stojí?díky.Problém to není,ale jelikož je X360 poruchovej šmejd,tak to moc nedoporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
damien
ahoj.chtěl bych děckám pořídit k vánocům xbox 360.přemýšlím o core verzi,protože je cenově nejdostupnější.můžete mi poradit jaké hlavní nedostatky má core oproti premium??:?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts