Losky Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ahoj, mám doma více her, které jsem patchoval tím, že např. Wave 4 jsem srazil na Wave 2. Je dobré tyhle hry dávat do nového xka, do kterého dám flash LT 2.0 a bude na livu? Nebo hrát pouze na konzolích, které nepůjdou na live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 To je taka otazka, ze je potrebna vestecka gula. Niekto ti moze napisat, ze on hra na Live v pohode, ale to sa moze zmenit za par mesiacov. Ved nikto z nas nevie, co chysta, bude chystat Microsoft. Vsetko je na vlastne riziko... P.S vidim, ze mas aj druhy neflashnuty X360, tak ked chces hravat na Live s uvolnenym telom a nie so stiahnutym konecnikom, tak hraj orig. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Flash xko prodávám a zatím si chci nechat slima bez flashe, ale zajímalo mě, jak je to s hrami, které mají upravený wave. Ale možná zůstanu jen u originálek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Losky
Ahoj, mám doma více her, které jsem patchoval tím, že např. Wave 4 jsem srazil na Wave 2. Je dobré tyhle hry dávat do nového xka, do kterého dám flash LT 2.0 a bude na livu? Nebo hrát pouze na konzolích, které nepůjdou na live?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.