Achrisoofa Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Hrajete nikdo Cataclysm na serveru project-nemesis pište sem své nazory na server a kdo hraje muže napsat ve hře se jmenuju bufford kdyby chtěl třeba s ničim pomoct 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Patří spíše semka ;) http://console-forum.net/tema/86596-online-gaming Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Jak šlape cata na free? bude to zabugovaný jak magor ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skulldad Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 ano presne tak je to zabagovany jak ♥♥♥♥♥ :D ja tam paril a nefunguje worgen premena na toho co beha po ctyrech misto mounta,.....a cata zony tky nejdou lepsi parit na offi pokus si chcete zahrat cata :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 nejlepší na offi je, že je tam furt novej content, odpustil bych free ty bugy, ale na tu podporu sem si prostě zvykl ... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Za koho nejvíc hrajete,já za druida protože muže bejt jak dmg tak heal a člověk se s nim nikdy nenudí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skulldad Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Za koho nejvíc hrajete,já za druida protože muže bejt jak dmg tak heal a člověk se s nim nikdy nenudí :) ja nejradsi goblin shaman...jsem na offiku...a na free jsem byl DK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Nevíte proč nejde dragonmaw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farry Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Zdravím, prodám WoW ACC s datadiskem Cataclysm. Na účtu naleznete 3x85lvl. Main je Resto/Enha Shaman (ilvl 380) nick "Throk"... Tauren Shaman, PVE EQ FL HC, PVP polo Ruthless (pro enha). Full Engineering, Leatherworking, First Aid, Cooking, Fishing. PVE progres (v době kdy byly raidy aktualní) ICC 11/12HC 25man (nyní Light of Dawn dodělaný na Cataclysmu) RS 1/1HC 25... Start game Cataclysm Content: BoT 2/4HC ToFW 2/2 N BWD: 4/6 HC Firelands: 6/7HC. Postava má téměř 11k Achiev pointů a ve hře má vybudovanou pověst výborného healera, zejména v guildě Status Quo. Na postavách najdete cca 10k goldů, na Shamikovi 80mountů (včetně koně Headless Knighta = rare drop) Alti sloužili spíše jako farmáři: Warrior "Throkiller" (prot) - Herb+Mining Priest "Holykaia" (shadow/disco)- Ench+Tailor Důvod prodeje: Na WoW už mám málo času, a potřebuji se více věnovat škole. Navíc k účtu nabízím téměř nový Battle-Net Authenticator, který jsem zakoupil za 500Kč a dokonale ochrání Váš účet. Cena je 1500Kč, při platbě do konce Listopadu jen 1400Kč. Pokud budete chtít ACC i Authenticator, bude vás stát jen 400Kč. Myslím, že cena je opravdu pěkná na to jaká postava tam na Vás bude čekat :) Osobní předání v Jihlavě, nebo platba předem na účet (před platbou dám udaje k účtu a po zaznamenání platby dodám tajnou otázku a e-mail) Dodatečně zašlu i DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skulldad Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Nevíte proč nejde dragonmaw? nwm a smim se zeptat, je free cata dobrej? ptz ja hral na dragonmaw dyz ten server vysel a slo tam ♥♥♥♥♥...mas uz 85? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Jj mam tam 2x85 Dk a druida ale ted nejde a neví se jestli ještě pude :( ted hraju tady je tady víc lidí a de tady skoro všechno http://monster-wow.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skulldad Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 jj ty kravo trosku tam hraje vic lidi 2853 to je na free hodne velkej pocet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Zkoušel jsem, ale s ofi se to nedá rovnat.. Na ofík jsem si teď kvůli diablu zaplatil annual na rok, ale už mě to nějak přešlo, takže tam jen občas vlezu abych pokecal s guildou :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skulldad Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 jj na jakym serveru hrajes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Thundernhorn - http://eu.battle.net/wow/en/character/thunderhorn/Azurien/simple Ale jak říkám, už jsem dlouho nebyl žádný raind.. maximálně tak nějaký dung.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skulldad Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 jj huste :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 farry: No hlavne ze to mas vypsany do kazdy prkotinky ale server udanej nemas x) ale v podstate je mi to fuk, nesleduju tudle diskuzi abych mel pocit ze prochazim trznici :) PS jerrry: chybi ti scope na kuši :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 farry: No hlavne ze to mas vypsany do kazdy prkotinky ale server udanej nemas x) ale v podstate je mi to fuk, nesleduju tudle diskuzi abych mel pocit ze prochazim trznici :)PS jerrry: chybi ti scope na kuši :D ehm.. už jsem říkal že to nehraju :) Kuše padla ve FL, když jsem šel poslední raid a od té doby nehraju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.