plaCZEbo Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ahojte, můžete mi prosím doporučit hru ve stylu Alien Breed na PSP? Nepodařilo se mi nic najít... díky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 1 nebo 2 a pro pc nebo pro ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Tak jak jsem napsal.... hledám něco na PSP :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 počkat já myslel jestli Alien Breed 1 nebo 2 a jestli PC verzi nebo PS3 verzi a já ti napíši podobnou hru na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 OK. Klidně tu PS3 verzi. Teď nedávno vyšel ten nový na PS3 a XBOX. Myslel jsem že na PC je to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 A 1 nebo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Třeba dvojku. Něco jako toto: http://www.youtube.com/watch?v=kYKlET4UDis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Killzone, Army of two Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Killzone, Army of two Obě jsem hrál, obě super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Asi nějak tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.