Anubis1 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Tak demo uz mame venku 872MB. To jsem zvedav co nam do nej pripravili a jakej to udela dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Woo-hoo, tak to si rád stáhnu, já jsem moc gameplayů neviděl ale to s tím letadlem, to bylo úplně šílené a zajímavé :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 cus hele.. už ste stáhli to demo? Je to jen to ♥♥♥♥ převlíkání nebo i něco víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 cus hele.. už ste stáhli to demo? Je to jen to ♥♥♥♥ převlíkání nebo i něco víc? EDIT: jo todle to je myslím nějaký editor tvoření postavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Normál hraješ! fakt? ja sem to pustil a bylo tam jen to oblikani a kdyz sem ho nejak prevliknul tak už nešlo dat nic jinyho než odejít :( ja myslim tohle http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Product/Saints-Row-The-Third/66acd000-77fe-1000-9115-d8025451086d?downloadType=GameDemo&noSplash=1 ten Initiation Station demo necim co myslis ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 já taky právě nevim jak dál když se chci regnout tak mi to hodí error at to skusim za chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Tak uz je SAINTS ROW THE THIRD JTAG RiP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Tak to hraju a navim co si mam o tyhle hre myslet. Predchozi jsem nehral, ale tohle asi neni moje gusto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 pokud je to jako jednička a dvojka tak se těšim až se mi dostane do ruky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 tak uz je i Region: FREE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadmau5 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 abgx360 už to stahuju :) doufám že to nebude chtít ten novej DB ... http://img820.imageshack.us/img820/9808/2wscl6.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Masakr hra na vyblbnuti,akorat me mrzi ze se prostredni cast hry se opakuje a mise nejsou jako ty ze zacatku.Jinak inovace kazdym krokem oproti dvojce v totalne silenem svete.9/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 je to XDG3 ?? deadmaus tam má XDG2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 je to XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadmau5 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 tak jsi trochu mimo .... kámo :D je to XDG3 v novej hrách ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Deadmau5:ve 4 rano na console forum,to je pohoda...Chci slyset nazory na hru,piste.Chybi mi auto zavody,stve me ze mise z mesta dali i do hlavnich misich,prostredni cast je docela unavna.Snad prijde jeste nejaky boom.A grafika mi prijde ze zlobi,nevim zda je to stahnutou verzi.Ale jako by spatne dohlazovani objektu,kdyz se stojim nic se nedeje.Kdyz se dam autem do pohybu tak vse kolem,tak trpyti se.jako kdyz lehce odskakuje,obrys kolem lidi taky nekdy.Je to hratelny,neni to nic silenyho,ale dela to i nekomu jinymu?Mam to nainstalovany na hdd,i s dvd to dela to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadmau5 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 hmm to je divný mě to de v poho a to mam xbox už tak starej že mi hučí jak škoda 105 :D PS: ve 4 ráno sem tu byl ? to jsem zas musel vypadat :D na nic si nepamatuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.