danfri Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Dobrý den , hledám někoho kdo by nám se ségrou vytvořil Minecraft server bez registrace ( CREATE MOD ) Jen pro nás dva aby to nikdo jiný nehrál , děkuji za odpovědi :) Sestra i ja se moc těšíme na vaše odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Máš koupenou hru? Pokud ano tak mám ještě zaplacený svůj server, na kterém moc nehraji.. Možná bych vám ho propůjčil.. Má 5 slotů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Nemam koupenou :( takže to asi nepůjde , co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Si udělej svuj po hamachi. Na youtube je hodně návodů, určitě tam nějakej nadeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 po hamachi nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 No tak si hraj singlplayer. Můžete se u toho se sestrou střídat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Po hamachi to jede skvěle, tak nevím co si vymýšlíš. Jinak samozřejmě, že by ten server co mám, šel přenastavit na offline mod aby se mohl připojit kdokoli za kohokoli, ale pak je v tom strasnej guláš, všichni se za mě připojujou a hlavně nechci podporovat ty, co si minecraft stáhli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Ok , zkusim mozna přes hamachi . Ale JerRry nevim jestly si mě pochopil , já myslel jen já a sestra abysme mohly hrat jen my dva , nikdo jiný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Pochopil jsem dobře, ale ty pochop to, že ten server jsem si zaplatil a přijde mi hloupé ho půjčovat někohu zadara, kdo ani nemá koupený minecraft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Jj , v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 hmm a lanka by nestačila ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Jako lan ?? Ty máš ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 To myslí Hamachi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 aha :D ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 no hamachi, nebo když je to jeho ségra tak sem počítal s tim že bydlej v jednom domě třeba, tak neni snad těžký natáhnout kabel ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Jj , bydlime spolu , a ona ma notebook . Jakej kabel ale nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Pokuď jste na jednom routeru, tak snad ani kabel nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Jj , a pres hamachi to teda pripojime ?? EDIT - nebo jak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ne, pokud ste připojený oba na jeden router tak nepotřebujete hamachi, normalne by mela zadat tvoji IP a mělo by to jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ale samozřejmě musíš založit server :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 A bez serveru to nepujde ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 hm, a jak bys to jako chtěl dělat bes serveru prosimtě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 A nezalozis prosim ten server ?? bez registrace pls :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 a proč já ti mam zakládat server aby ste se oba ke mě připojovali přes internet :lol: ? si založ vlastní ne , zapoj mozek občas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Stáhni si tohle :http://www.uloz.to/10806889/minecraft-server-1-8-rar Rozbal a otevři v poznámkovým bloku soubor ,,server´´ level-name=(sem jak chceš aby se tvůj svět jmenoval) server-ip=(sem napiš svoji IP) Spusť server pomocí souboru RUN Spusť Minecraft 1.8 V offline modu dej multiplayer a tam vyplň název světa a IP (tohle je přes propojenej LAN kabel) Pokavaď budeš chtít přes hamachi tak stačí stáhnout hamachi a zadat do té kolonky server-ip= hamachi IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.