Snooppac Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Nejde to nahodit i po vašem návodu který jsem zkoušel tisíckrát. Mám namysli návod vytáhnout všechny kabele a znovu zapnout konzoli. Popřípadě ví někdo o někom kdo by to mohl spravit okolí BRNA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packys2 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Jo´jo taky mám takovou chybu!!! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jim Beam Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 jakou chybu ti to presne pise? Pokud je to e74 nebo tak nak tak je nejspis problem bud ve FW mechaniky nebo je spatnej (porusenej) kabel kterej vede do mechaniky. Stejnej problem sem mel taky zasah dobreho opravare vyresil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snooppac Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 no mě to právě nepiše na obazovce nic... :-( a na kolik tě to vyšlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Chyba RROD, je způsobená přehříváním konzole a nejčastěji studeným spojem pod GPU. Jediná spolehlivá oprava je reballing, který vyjde kolem 1500 Kč. Obecně se spíše doporučuje koupě nové konzole revize Jasper, nebo rovnou SLIM u kterých taková chyba už nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Snooppac
Nejde to nahodit i po vašem návodu který jsem zkoušel tisíckrát. Mám namysli návod vytáhnout všechny kabele a znovu zapnout konzoli. Popřípadě ví někdo o někom kdo by to mohl spravit okolí BRNA?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.