Jersey Jazz Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Jak vytvořit ap z notebooku abych se připojoval z ps přes notebook,vím že nejlepši by byl router ten ted ale nemám a pořád mi nejde nastavit wifi v notebooku aby byl viditelný pro ps mám windows 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baltazar Sinaser Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Nejsem jsi jistý, ale zkus: siťová připojení: kliknout pravym na to připojení, který používáš, potom vlastosti-upřesnit-umožnit ostatním uživatelům využívat připojení tohoto počítače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 skoušel jsem ale v ps není viditelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 WiFi v noťasu není přístupový bod, musel by jsi buď sehnak driver pro svojí WiFi kartu, aby se chovala jako AP. Nebo koupit USB WiFi klíč s touto funkcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 usb wifi klíč mám tp link tl wn322g ale ve windows 7 nelze spustit ovladače jsem stáhl nové od výrobce bohužel nefunguje je problém s kompatibilitou skoušel jsem spuštět a v jiných os ale pořád nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Tak máš blbé ovladače, jinak návod na nastavení máš zde http://console-forum.net/tema/20627-usb-wifi-klic-nastaveni-odzkouseno?p=289890#post289890 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WN322G myslim že jine už ani nejsou a nejdou ani jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Pak se tedy jedná o hardwerový problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jersey Jazz
Jak vytvořit ap z notebooku abych se připojoval z ps přes notebook,vím že nejlepši by byl router ten ted ale nemám a pořád mi nejde nastavit wifi v notebooku aby byl viditelný pro ps mám windows 7.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.