Autofaker Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 V našich končinách není zrovna mnoho příležitostí využít zajímavou funkci Nintenda 3DS zvanou Streetpass, tak mě napadlo jít štěstíčku trochu naproti a pokusit se touto cestou oslovit další majitele (doufám, že zde nějací jsou) tohoto přístroje a uspořádat anonymní (?) umělé náhodné setkání a v podstatě vyzkoušet, jak tato funkce funguje v realitě. No a při té příležotosti samozřejmě získat i nějaké ty puzzly do mé skládanky, či bojovníky do Streetpass questu. První sraz stanovuji na 2.11.2011 mezi 18:00 - 18:30 v prostorách pražské restaurace McDonald's na horní části Václavského náměstí (u východu stanice metra Muzeum). Toto místo jsem záměrně zvolil kvůli dobré dopravní dostupnosti. Na případný příští sraz se můžeme samozřejmě domluvit na jiné místo. Kdo budete mít zájem, určitě alespoň minimálně projděte kolem. :-) Toto téma plánuji vytvořit i na jiných herních fórech, tak doufám, že se nás tam pár alespoň virtuálně sejde. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habit Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Výborně, jsme s autofakrem jediní, kdo má o tohle zájem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TrzaX Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Napad dobry, ale pro me je to moc daleko nemam na to tedka prachy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jen připomínám, že první 3DS streetpass sraz se koná již zitra v 18:00 - 18:30 na místě uvedeném v záhlaví tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tímto děkuji všem účastníkům dnešního srazu a myslím, že přesto, že se nám dnes nepodařilo zcela proniknout do tajemství funkce streetpass, byl to sraz velice přínosný (hlavně díky slušné sbírce 3DS her sega.maniaca)a ještě jednou se omluvám za můj předčasný odchod (inu práce, je práce). No a příští sraz nejspíše domluvíme na nějaký víkend, aby se nás sešlo případně ještě více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Zdravím, co takhle někdy sraz zopakovat? Teď po updatu, když je spoustu nových streetpass updatů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azbest Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Ja bych byl pro:)mam jich jen 30 tak by mi to bodlo:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sickboy666 Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Jsem pro sraz v Praze. Zatím jsem potkal jen jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azbest Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Tak se muzem domluvit kdyz se nas tu sejde vice:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Není někdo na Žižkově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 čau, jestli tu je někdo z brna, tak by vás mohlo zajímat, že se malá (10 členů) a pomalu rozrustající se aktivní komunita pravidelně schází každou středu od 17:00 v hospodě Koločava http://www.kolocava.com na ulici Bayerova. :). Naše malé forum je zde. http://nintendoforum.cz/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Ty jo :) To je super, škoda že jsem z Prahy :( Taky bych se zastavil na nějkou pařbičku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Tak se přestěhuj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 To zni super, zrovna jsem si rikal , ze by bylo fajn v Brne nejakou takovouhle skupinu najit. V praci jsou dle Streetpassu 2 lidi s 3DS, ale nemam poneti, kteri to jsou :) Bohuzel zitra v 5 makam , tak se mozna zastavim pristi tyden .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Super stav se. většinou to balíme kolem 23:00. :) Koločava má i sklep, takže kdyby jsme nebyli nahoře, tak jsme logicky dole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Super stav se. většinou to balíme kolem 23:00. :) Koločava má i sklep, takže kdyby jsme nebyli nahoře, tak jsme logicky dole :) Predpokladam, ze vas poznam podle 3dsek? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 jojo, viz PMka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 plánuje se nějaká další podobná akce třeba v Praze ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.